20. července 2017 • 05:00

Hon na Schicka pokračuje! Juventus nevyšel, upíše se slavnému Interu?

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Námluvy s Juventusem jsou definitivně pasé. Co tedy bude s Patrikem Schickem? Podle informací deníku Sport má o luxusní české zboží eminentní zájem další zavedená italská značka – Inter Milán. Ve středu v odpoledních hodinách se jeho představitelé sešli s majitelem Sampdorie Massimem Ferrerem. Přesun jednadvacetiletého střelce se údajně přetřásal zleva zprava. Obchod ale uzavřen nebyl. Stále reálná je i varianta hráčova setrvání v Janově. Nekonečná letní story pokračuje dál… 



Vzhledem ke zjištěným skutečnostem ( Schick v klubu neprošel zdravotní prohlídkou, údajně kvůli nesrovnalostem ve vyšetření srdce) chtěl Juventus získat Schicka jen na hostování s opcí, na což nechtěl majitel Sampdorie Massimo Ferrero přistoupit. Tím celý obchod skončil.

Okamžitě po oficiálním resumé obou klubů o ukončení jednání projevily o střelce jedenácti branek v Serii A zájem další věhlasná mužstva. Terén měl sondovat francouzský gigant Paris Saint Germaine, z Anglie Everton a Tottenham, na Apeninském poloostrově třeba AS Řím. Ale nejaktivněji si podle zdrojů deníku Sport počíná Inter Milán, sedmý celek uplynulé sezony, který o Schicka intenzivně sleduje už od loňského prosince.

Deník Sport ve čtvrtek kontaktoval hráčova manažera Pavla Pasku, který od úterý pobývá v Itálii. „Dnes mám ohledně Patrikovy budoucnosti několik jednání,“ potvrdil s tím, že nemůže být konkrétní.

Inter by měl mít pro Patrika Schicka připravený i finančně zajímavější kontrakt, než mu nabízel Juventus. Je však otázkou, jak by fotbalista prošel u zdravotních testů, které by musel v Miláně znovu absolvovat. Tedy, zda by nový zájemce byl ochotný tolerovat srdeční problém. 

Další informace si přečtěte ve čtvrtečním Sportu. Elektronickou verzi včetně archivu novin najdete ZDE »

Titulní strana deníku SportFoto Sport

Patrik Schick: kometa ze Sampdorie, která míří na vrchol
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud