5. dubna 2013 • 13:48

Gebre Selassieho pronásleduje smůla. Sotva vyléčil ruku, poranil si koleno

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obránce fotbalové reprezentace Theodor Gebre Selassie si na čtvrtečním tréninku Brém poranil vnitřní vaz v kolenu a asi dva týdny bude mimo hru. Šestadvacetiletý hráč to dnes uvedl na svém facebookovém profilu.



Gebre Selassie přijde o víkendový duel proti Schalke 04, rád by ale stihl následující utkání s Düsseldorfem, jehož barvy hájí další reprezentační obránce Martin Latka. "Není to nic hrozného, vazy jsou jen natažené. Možná bych se i kousl a šel do nejbližšího zápasu, ale podle našeho lékaře potřebuju aspoň desetidenní klid. Je fakt, že riskovat asi není na místě, když koleno není v úplně stoprocentním stavu," řekl ČTK Gebre Selassie, který do Brém zamířil před letošní sezonou z Liberce.


O dalším víkendu už by se rodák z Velkého Meziříčí v sestavě Werderu, který se krčí až na čtrnáctém místě bundesligy a nemá jistou záchranu, chtěl představit. "To už snad budu připravený, desetidenní pauza mi přijde až moc dlouhá. Každopádně mě to štve. V týdnu jsem se na tréninku cítil výborně a zase musím na nějaký čas vysadit," uvedl Gebre Selassie.

"Přihrával jsem míč a spoluhráč mi do toho strčil nohu. Přes špičku nohy jsem si koleno trochu otočil, taková klasika," líčil Gebre Selassie. Během jara jej potkalo už druhé zranění. V první polovině února si zlomil záprstní kost na levé ruce a nějaký čas musel nastupovat s karbonovou dlahou. "Trochu se na mě lepí smůla, ale pořád to naštěstí není nic vážného," podotkl Gebre Selassie.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud