24. června 2015 • 17:09

Kadlec odmítl dánského mistra. Přípravu začne s Frankfurtem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Václav Kadlec z německého Frankfurtu do dánského Midtjyllandu nezamíří. Vedení Eintrachtu dnes oznámilo, že třiadvacetiletý útočník, který je momentálně zraněný z probíhajícího evropského šampionátu jednadvacítek v Česku, o přestup na sever Evropy neměl zájem.



"Řekl nám, že nabídku nechce přijmout," prohlásil předseda Frankfurtu Heribert Bruchhagen. Dánský šampion Midtjylland chtěl Kadlece pro boj v Lize mistrů a údajně za něj nabízel Eintrachtu přes dva miliony eur.

Reprezentační útočník zamířil do Frankfurtu v roce 2013, ale navzdory slibnému začátku se nedokázal natrvalo prosadit do základní sestavy a v uplynulé jarní sezoně hostoval v pražské Spartě. V bundesligovém klubu má smlouvu ještě dva roky, ale zatím není jasné, zda za něj bude opravdu hrát.

Sparta už avizovala, že se pokusí Kadlece získat i na příští ročník a podle médií mají o útočníka zájem například i největší nizozemské kluby PSV Eindhoven a Ajax Amsterodam.

Kadlec momentálně léčí kotník, který si poranil při druhém utkání českého týmu na domácím evropském šampionátu proti Srbsku. Třiadvacetiletý útočník odehrál na turnaji jen necelou půlhodinu, protože na úvod proti Dánům chyběl kvůli disciplinárnímu trestu.

"Jsme optimističtí, že se do tří týdnů uzdraví. V tuhle chvíli to vypadá tak, že s námi začne přípravu na příští sezonu," uvedl Bruchhagen.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

26. kolo
Články odjinud


Články odjinud