7. dubna 2017 • 15:44

Dočkalův tým v Číně stále bez výhry. V Pekingu prohrál po červené kartě

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český záložník Bořek Dočkal odehrál své třetí utkání v čínské fotbalové lize. Jeho klub Henan Jianye prohrál na hřišti Peking Guoan 0:1. Hosté byli téměř celý druhý poločas v oslabení, jediná branka zápasu přišla v 76. minutě utkání.



Dočkal si po zimním přestupu ze Sparty zatím v čínské lize připsal dvě remízy (0:0, 1:1), třetí zápas svého nového celku vynechal. V pátečním duelu proti Pekingu Guan byl u prohry 0:1.

Po vyloučení ve 49. minutě to měli hráči Henan Jianye na pekingské půdě velmi těžké. Dlouho domácímu náporu odolávali, nakonec jediná branka padla v 76. minutě zápasu.

Dočkal odehrál celý zápas, snažil se tvořit hru svého mužstva, často rozjížděl útočné akce a rozehrával standardní situace. V zápase, kdy jeho celek ve druhém poločase prakticky jen bránil, to ale měl poměrně složité.

Jednou se dostal k nadějnému brejku, sudí ale po jeho pěkném pasu za obranu odmával ofsajd. Další z jeho pěkných finálních přihrávek pak na křídle nestihl jeden z jeho spoluhráčů.

Dočkal tak na čínské půdě stále čeká na první výhru, jeho klub se po čtyřech odehraných kolech se dvěma body drží na 13. místě ze šestnáctičlenné tabulky.

Největším problémem týmu českého reprezentanta zůstává koncovka, hráči Henanu vstřelili zatím jedinou branku.

Bořek Dočkal po prvním návratu z Číny: Necítím se jako největší hvězda týmu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud