12. března 2017 • 14:32

Dočkal má v Číně druhou remízu, patřil k nejaktivnějším hráčům

Autor: iSport.cz, šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do svého druhého zápasu za čínský klub Henan Jianye nastoupil Bořek Dočkal. Soupeřem týmu exparťanského fotbalisty byl Liaoning Whowin, český záložník odehrál celé utkání a patřil k nejaktivnějším mužům na hřišti. Ve svém premiérovém zápase za svůj nový klub mohl Dočkal slavit bezbrankovou remízu 0:0 s Che-pej, teď se svým novým týmem bere znovu bod za remízu 1:1. 



Dočkal byl v zápase vidět. S osmičkou na zádech si velmi často bral balon, rozjížděl útočné akce domácího týmu. Je vidět, že tým na něj spoléhá a spoluhráči mu často dávají míč, aby směrem dopředu něco vymyslel.

Český záložník rozehrával všechny důležité standardky. V osmé minutě tvrdě vypálil, ale mířil přímo do gólmana. V 17. minutě skvěle kopl standardku na zadní tyč, jeho spoluhráč ale v jasné šanci mířil z nějakých dvou metrů jen do boční sítě.

Po půli tlak domácích ještě narostl, ale gól paradoxně vstřelil soupeř. Po standardce v šedesáté minutě před bránou nejlíp našel míč Lang Zheng a bylo zle. Jenže hned o dvě minuty později zahrával Dočkal roh, dlouhý balon vrátil do šestnáctky Bassogog a Edigeison Gomes zblízka srovnal.

A víc nic, protože Dočkal z nadějné standardky trefil jenom zeď. Ve dvou ligových kolech si Dočkal se svým celkem připsal dva body za dvě remízy. Největší problém týmu je zatím v koncovce, Dočkal a spol. vstřelili pouze jednu branku.

ONLINE: Henan Jianye - Liaoning Whowin >>>

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud