15. prosince 2017 • 14:20

Slabý Real? To by Ronaldo říkat neměl, má dobré hráče, tvrdí James

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bez Moraty, Pepeho a Jamese je náš tým slabší, nechal se před pár týdny slyšet Cristiano Ronaldo. Letní odchody hráčů, kteří balancovali na hraně základní sestavy a lavičky, jej mrzely. Podle něho na ně Real doplatil v několika případech. Kolumbijský záložník James Rodríguez, který je zapůjčen v Bayernu Mnichov, však madridský klub hájí. „Stále mají velmi dobré hráče, kterými mohou uspět,“ řekl v rozhovoru pro televizi Caracol.



V minulé sezoně, kdy španělský velkoklub dosáhl na triumf v domácí lize a rovněž obhájil titul v Champions League, nepatřil mezi klíčového hráče.

Role Jamese Rodrígueze by se dala určit jako „supernáhradník“. Když trenér Zinedine Zidane potřeboval, aby si elitní hráči odfrkli, přišel na řadu kvalitní záložní tým složen z mladíků a méně využívaných hráčů.

Právě do něho kolumbijský reprezentant patřil. Pro jednu sezonu to snesl, fungovat však tak dlouhodobě, vzhledem ke svému mladému věku, už ale nechtěl. A nebyl sám.

NEJ hráč kola v bundesligy: James Rodríguez řídil výhru Bayernu
Video se připravuje ...

V létě tak madridský klub potkal hromadný exodus. Álvaro Morata se upsal Chelsea, kde dostal roli útočníka číslo jedna. Portugalský stoper Pepe si vybral turecký Besiktas a Jamese si vzal Carlo Ancelotti do Bayernu na dvouleté hostování.

Podle hlavní hvězdy Realu Cristiana Ronalda tyto odchody týmu uškodily, James si to však nemyslí. „V době, kdy to Cristiano řekl, si procházeli slabší chvilkou. Člověk pak někdy řekne něco, co by vůbec neměl,“ uvedl 26letý záložník. „Real má stále velmi dobré hráče, se kterými může uspět prakticky proti komukoliv,“ dodal.

O návratu do španělské metropole zatím nepřemýšlí. „Těžko říct. Teď jsem v Bayernu, hostování je na dva roky a abych pravdu řekl, daří se mi a jsem tu šťastný,“ uvedl.

V kádru bundesligového lídra odehrál James dosud 17 zápasů (1 046 minut) a připsal si dvě  trefy a čtyři asistence.

NEJ hráč kola v bundesligy: James Rodriguez řídil výhru Bayernu
Video se připravuje ...

Jamesovi se v Bayernu daří a v klubu je spokojený
Jamesovi se v Bayernu daří a v klubu je spokojený

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud