21. srpna 2014 • 16:25

Kdo uloví Di Maríu? V Realu zůstat nechce, řekl trenér Ancelotti

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ángel Di María už nechce hrát za Real Madrid. S vedením klubu se dohodl, že si najde nový klub. „Do konce srpna chce odejít, požádal nás o přestup,“ potvrdil trenér „bílého baletu“ Carlo Ancelotti. Hlavním důvodem je to, že Di María vypadl ze sestavy po příchodech Jamese Rodrígueze a Toniho Kroose.



„Di María odmítl nabídku zůstat v Realu Madrid,“ uvedl kouč Ancelotti na tiskové konferenci. „Zatím zůstává naším hráčem. A je na něm, aby si tuto situaci vyřešil sám.“

Řešením je přestup do jiného klubu za požadovanou (nemalou) sumu. Spekuluje se o částce 60 milionů eur. Zájemci? Před několika týdny ztroskotala jednání s Paris Saint-Germain kvůli finančním důvodům, vážným kandidátem je Manchester United. Přesun do AS Monaka argentinský záložník odmítl.

Jestliže s agentem nenajde vhodný klub, který přistoupí na podmínky Realu, v klubu zůstane. „Normálně bude pokračovat v práci. Nevidím v tom problém,“ dodal Ancelotti s tím, že Di María má podepsanou smlouvu ještě na čtyři roky.

Na odchodu je patrně i jiný záložník Sami Khedira, který sice nepožádal Real o přestup, odmítl však nabídku na prodloužení smlouvy. Ta stávající mu vyprší za rok. A jak známo – angažmá mu nabízejí v Arsenalu, Chelsea i Bayernu Mnichov.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud