23. srpna 2014 • 00:25

Ani Ronaldo nepomohl! Atlético vyhrálo 1:0 a má Superpohár

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Atlétika Madrid se před startem španělské ligy naladili do pohody. V odvetě Superpoháru proti Realu vyhráli gólem Mandžukiče už z druhé minuty 1:0 a po úvodní remíze 1:1 získali první trofej.



MATCH OVERVIEW LEGACY
22. 8. • 22:30
Atlético Madrid
Atlético Madrid
1:0
ONLINE
22. srpna
22:30
Real Madrid
Real Madrid
Góly

Domácí: 2. Mandžukić

Hosté:

Sestavy

Domácí: Moyá – Juanfran, Miranda, Godín, Guilherme Siqueira – Raúl García (90. Saúl), Gabi, Griezmann (73. Jiménez), Tiago, Koke – Mandžukić (85. Rodríguez)

Hosté: Casillas – Carvajal, Varane, Ramos, Coentrão (70. Marcelo) – Modrić, Xabi Alonso, Kroos (46. Ronaldo) – Bale, Benzema, James Rodríguez (66. Isco)

Karty

Domácí: Tiago, Koke, Griezmann, Raúl García

Hosté: Modrić, Xabi Alonso, Isco, Ramos, Modrić (č), Ronaldo

Rozhodčí

Fernández – Cabañero, Canelo

Stadion

Estadio Vicente Calderón (Madrid)

Real nastoupil bez Cristiana Ronalda, který začal kvůli lehkým svalovým problémům jen na lavičce. Ani na té nebyli Sami Khedira a Angel Di María, o nichž se hovoří jako o těch, kdo by měli Real před startem ligy opustit.

Hned ve druhé minutě prohrála hostující obrana po dlouhém nákopu dva hlavičkové souboje, k míči se dostal Mandžukič a pohroma pro Real byla na světě.

VIDEO | Podívejte se na zajímavé momenty zápasu

Atlético dál hrálo aktivně, i když už na lavičce nemělo kouče Simeoneho, který byl kvůli divokým gestům mimo svou vyznačenou zónu vykázán na tribunu.

Real se sice snažil a dostával se místy do tlaku, ale ani aktivní James, ani Gareth Bale se nedokázali prosadit. Do druhé půle pak Carlo Ancelotti poslal i Cristiana Ronalda, ale ani ten žádnou velkou útočnou smršť nespustil.

Když pak Real v samotném závěru přišel o vyloučeného Modriče a při posledním rohu naopak fauloval Ronaldo, bylo rozhodnuto.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud