20. března 2015 • 04:30

Fans Realu před El Clásikem zuří. Lístek za TŘI tisíce na nejhorší místa

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Fantastický Priskeho trojzubec, nové Bazaly, nastoupí Preciado do derby?
Nahlédněte do kabiny Třince: kdo sbírá auta a kdo by mohl být ekonom. Kacetl je...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Barcelona proti Realu Madrid. Zápas, který chce vidět na vlastní oči každý fotbalový fanoušek. Ale co je moc, to je moc. Příznivci madridského klubu si stěžují na předražené lístky. Jeden stojí 111 eur (3 000 Kč) a navíc jsou do míst s nejhorším výhledem.



Barcelona, jejíž stadion má kapacitu skoro 99 000 míst, dala fanouškům hostujícího Realu k dispozici pouhých 500 lístků. A ještě je pořádně napálila. Příznivci bílých barev se zlobí, cena 3 000 Kč za jeden lístek jim přijde přehnaná.

Vyhrazená místa pro hostující fans jsou navíc až úplně nahoře. Stadion Barcelony je přitom dost starý a rozlehlý, proto v horních patrech není zrovna ideální výhled.

„Nevím, kolik stál ve skutečnosti Barcelonu Neymar, ale asi na něj platíme i my,“ poznamenal sarkasticky jeden z fanoušků Realu. Ti argumentují také tím, že v podzimním utkání na Santiago Bernabéu platili příznivci Barcelony za jeden lístek „jen“ 70 eur (1 900 Kč).

Duel nesmiřitených rivalů Barcelony a Realu, jenž se hraje v neděli večer, se tak ještě vyhrocuje.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud