10. prosince 2015 • 16:20

Trápil jsem se, přiznal Ronaldo. Hvězdu brzdily osobní problémy

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

V šesti ze sedmi ligových zápasů na startu sezony neskóroval. Trápil se. Na hřišti připomínal malátný stín, rozebíraly se jeho problémy s trenérem Benítezem a zprávy o homosexuální orientaci. Cristiano Ronaldo připustil, že do nového ročníku nevstoupil optimálně vyladěný. "Měl jsem osobní problémy," přiznala hvězda Realu Madrid reportérům po středečním utkání s Malmö, ve kterém nasázela čtyři branky.



Brzy jednatřicetiletá superstar je zpátky na výsluní. Ronaldo s jedenácti góly jako první hráč v historii vstřelil v základní skupině Ligy mistrů dvojciferný počet branek. V celkovém střeleckém pořadí utekl Lionelu Messimu , dal už 88 gólů.

Cristiano Ronaldo je zpátky a v kurzu, byť ještě před několika týdny se na hřišti trápil. Co se dělo s portugalským fotbalovým supermanem? "Nehrál jsem na své obvyklé úrovni, musel jsem vyřešit nějaké věci. Na začátku sezony jsem měl osobní problémy," přiznal Ronaldo.

Útočník Realu Madrid s novináři nemluví běžně, po čtyřgólové náloži proti Malmö se na chvilku v mixzóně zastavil. Ronaldovi se pomalu vrací úsměv na tváři a začíná se to odrážet i na výkonech na hřišti. "Jo, teď jsem opravdu spokojený," neskrýval nadšení.

Aby nebyl šťastný, když znovu trhá rekordy. Nicméně ještě nedavno nabízel úplně jinou tvář. Vyschl mu střelecký prach, často se jen ploužil po hřišti, obličej mu křivil kyselý výraz. Obrovskou ranou byl debakl 0:4 od Barcelony.

Létá Ronaldo za marockým přítelem?

Teď je jasné, že Ronalda rozptylovaly věci ze soukromého života. O co přesně šlo, veřejně prozradit nechtěl. "To si nechám jen pro sebe a své nejbližší," odmítl objasnit důvody své krize.

Francouzský novinář Daniel Riolo Ronalda nařkl z toho, že létá do Maroka za svým údajným homosexuálním partnerem. "Jsem si jistý, že létá do Maroka třikrát až čtyřikrát týdně, aby se pomazlil se svým přítelem. Na jeho výkony to může mít vliv," uvedl.

Ronaldovým milým má být marocký boxer Badr Hari. Oba sportovci si z šokujícího nařčení dělají legraci. Na sociální síti vystavili dvě fotky. Na první z nich boxer drží Ronalda a pod tím je text: „Vždycky tu pro tebe budu, abych tě zvedl, kámo.“ Na druhé fotografii se objímají kolem ramen a komentují to slovy: „Právě jsme se vzali.“

Spekulovalo se i o Ronaldově chladném vztahu s novým koučem Realu Rafaelem Benítezem. "Odvádí dobrou práci, stále si zvyká na Real. Je třeba dát mu čas. Myslím, že si vede dobře. Vycházím s ním dobře, stejně jako se všemi hráči," prohlásil Ronaldo.

Zároveň odmítl, že by uvažoval o odchodu jinam. "Jsou to spekulace, děje se to každý rok. Lidé už jsou na to zvyklí. Cítím se v tomhle klubu dobře, od té doby, co jsem přišel, mi hodně pomáhá. Jsem tady velmi spokojený. Mám smlouvu s Realem Madrid a zůstanu," tvrdil po demolici Malmö.

Čerstvě ženatí! Vždycky tu budu, abych tě podržel, brácho, napsal si kickboxer Badr Hari na Twitter k fotce s kamarádem Cristianem Ronaldem.
Čerstvě ženatí! Vždycky tu budu, abych tě podržel, brácho, napsal si kickboxer Badr Hari na Twitter k fotce s kamarádem Cristianem Ronaldem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud