4. dubna 2017 • 12:45

Debakl 0:12 s béčkem Barcelony? Trenéra zadrželi kvůli možné korupci

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zpráva o jejich debaklu 0:12 s béčkem Barcelony obletěla svět a třetiligový španělský tým Eldense se tak dočkal nelichotivé slávy. Jeho italský trenér Filippo di Pierro byl nyní zadržen policií. Důvodem je podle španělských médií vyšetřování možné korupce po rekordní prohře 0:12.



Už po utkání v rozhovoru pro rozhlasovou stanici RAC-1 promluvil o korupci útočník Eldense Cheikh Saad. Podle něj byli do ovlivnění výsledku zapleteni čtyři spoluhráči, které však odmítl jmenovat.

Vedení klubu rovněž oznámilo, že okamžitě odstupuje ze soutěže, posléze ale názor změnilo. V pondělí pak podalo k vedení soutěže podnět k vyšetřování kvůli podezření ze zmanipulování zápasu.

Eldense v sobotu prohrálo první poločas 0:8, další čtyři góly přidalo béčko Barcelony po přestávce a šest kol před koncem zpečetilo domácím sestup. Navíc šlo o vyrovnání rekordní porážky v třetí lize, protože stejným skóre v roce 1993 Extramadura porazila Portuense.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud