22. srpna 2017 • 17:31

Vrať nám peníze! Barcelona chce po Neymarovi bonus ve výši 222 milionů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestup brazilského útočníka Neymara za rekordních 222 milionů eur (5,8 miliardy korun) do Paris St. Germain má dohru. Barcelona požaduje po své nedávné opoře 8,5 milionu eur (221 milionů korun), které fotbalistovi vyplatila jako bonus za to, že s ní loni v říjnu prodloužil smlouvu do roku 2021. Vedení katalánského celku kvůli tomu poslalo oficiální stížnost španělské fotbalové federaci.




Barcelona o brazilskou hvězdu nedobrovolně přišla, když bohatý francouzský klub zaplatil výstupní klauzuli stanovenou v Neymarově smlouvě a udělal z něj nejdražšího fotbalistu všech dob.

Podle zástupců španělského celku tím pětadvacetiletý hráč ztratil nárok na bonus. Kromě jeho navrácení žádá Barcelona ještě desetiprocentní úrok, takže pokud s nárokem uspěje, měla by dostat 9,3 milionu eur.

V prohlášení uvedla, že jestli peníze neobdrží od Neymara, měl by je zaplatit jeho nový zaměstnavatel Paris St. Germain. "Barcelona přistoupila k těmto krokům, protože brání svoje zájmy," uvedl klub.

SESTŘIH La Ligy: Barcelona - Betis 2:0. Rozhodla první půle, Messi dal tři tyčky
Video se připravuje ...

Hvězdný Neymar slaví gól v dresu PSG proti Toulouse
Hvězdný Neymar slaví gól v dresu PSG proti Toulouse

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud