4. ledna 2015 • 12:35

Necid je zpět v CSKA, o útočníka stojí Dortmund i Ajax Amsterdam

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Tomáš Necid se z hostování ve Zwolle vrátil do CSKA Moskva. Pětadvacetiletý fotbalista měl v nizozemském celku původně působit až do konce sezony, ruský klub však využil klauzule ve smlouvě a stáhl si ho zpět.



O další budoucnosti českého reprezentanta, kterému v létě skončí s CSKA smlouva, zatím jasno není. "Jedenáctého ledna se hlásí na přípravě CSKA a pak se uvidí," řekl Necidův manažer Jiří Müller.

Podle nizozemských médií je jednou z možností i pokračování hostování ve Zwolle. "Vrátil se do Ruska, protože ho klub chce prodat. Ale kupce zatím nenašel, takže máme naději," citoval deník De Stentor technického ředitele čtvrtého celku nizozemské ligy Gerarda Nijkampa.

Necid, který do Zwolle přišel v létě a v 17 zápasech za něj vstřelil deset branek, by však mohl zamířit i na prestižnější adresu. V průběhu podzimu se o bývalého hráče Slavie, Jablonce a PAOK Soluň údajně zajímala Borussia Dortmund, Ajax Amsterdam a Feyenoord Rotterdam.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud