30. ledna 2016 • 04:40

MEGApřestupy na poslední chvíli? O koho stojí Chelsea, Real a Arsenal

Autor: tb
Vstoupit do diskuse
0
  • Uloví velkokluby do konce přestupového období nějakou hvězdu?Uloví velkokluby do konce přestupového období nějakou hvězdu?FOTO: koláž iSport.cz

    V pondělí večer budou mít utrum! Konec přestupového období v největších evropských soutěžích se nezadržitelně blíží a manažeři tak shánějí na poslední chvíli posily za velké peníze. Kdo je ještě ve hře? Například Manchester United se zajímá o hráče, který vyřadil Spartu z Ligy mistrů. Chelsea zase hledá posily, které jí vrátí na přední příčky Premier League. A podepíše nakonec někoho Real Madrid? Připravili jsme pro vás přehled přestupových spekulací týkajících se fotbalových velkoklubů. 

  • Koho chce Chelsea?

    Chelsea by ráda získala nejlepšího střelce Premier League, kterým je Jamie Vardy z LeicesteruFoto Reuters

    Po bídném podzimu poslední mistr anglické Premier League pomalu stoupá tabulkou. Přesto nový kouč Hiddink není s dosavadním týmem spokojený a poohlíží se po posilách. Chelsea se podle španělského webu Fichajes.net zajímá o pravého obránce Realu Madrid Dani Carvajala a stopera Atlética Madrid Josého Giméneze. Kromě obraných řad by „Blues“ rádi posílili útok. V jejím hledáčku je i prozatímní nejlepší střelec Premier League Jamie Vardy z Leicesteru.

  • Koho chce Liverpool?

    Javiera Hernandeze nechtěl Manchester United, teď se o něj zajímá největší rival "Reds" LiverpoolFoto Reuters

    Trenér Jürgen Klopp se už seznámil s hráčským kádrem Liverpoolu, který by rád doplnil o křídelníka Celty Vigo Diega Nolita a útočníka Javiera Hernándeze, který září v dresu Bayernu Leverkusen. Klub z Anfield Road má velký zájem i o talentovaného Piotra Zielinskiho, který se výrazně prosazuje v italském Empoli.

  • Koho chce Arsenal?

    O záložníka Realu Isca stojí Arséne Wenger už dlouhoFoto Profimedia.cz

    Klub Petra Čecha se nevzdal možnosti získat hračičku Realu Madrid Isca, za kterého podle britského deníku Daily Express nabídne 25 milionů liber. „Gunners“ by také rádi získali útočně laděného záložníka Dynama Kyjev Andrije Jarmolenka, kolem kterého krouží celé lednové přestupové období.

  • Koho chce Manchester United?

    Spasí bídu útočnou bídu United Ahmed Musa?Foto Profimedia.cz

    Pod vládou trenéra Louise van Gaala se United zatím moc nedaří, proto by manažer „Reds“ chtěl kádr oživit útočníkem CSKA Moskva Ahmedem Musou, který svými góly vyřadil pražskou Spartu z Ligy mistrů. United chtějí za nigerijského útočníka nabídnout 19 milionu liber. Nizozemský kouč by také rád vyztužil obranné řady, a proto se zajímá o obránce bohatého PSG Marquinhosa.

  • Koho chce Real Madrid?

    Probudí Edena Hazarda přestup do slavného Realu Madrid?Foto Reuters

    I když ředitel klubu Florentino Pérez prohlásil, že v zimě nikoho „Bílý balet“ nepřivede, táhnoucí se problémy okolo zákazu přestupů pro další dvě přestupová okna by mu mohly změnit názor. Sám prezident miluje herní pojetí Brazilce Neymara , který ale prodloužil smlouvu u největšího rivala Realu Barcelony a jeho přestup se nezdá příliš reálný. Nově zvolený trenér Zidane se netají velkým obdivem k záložníkovi Chelsea Edenu Hazardovi , za toho by "Bílý balet" musel vysázet 80 milionů liber. Proto se jako pravděpodobnější jeví varianta, že o přestupu belgického křídelníka se bude jednat v létě. Real by také rád získal útočníka Bayernu Mnichov Roberta Lewandowského, zájem španělského týmu o polského snajpra potvrdil i šéf Bayernu Karl-Heinze Rummenigge.

  • Koho chce Barcelona?

    O útočníka Juventusu Paula Dybalu se zajímá BarcelonaFoto EPA

    Poslední vítěz Ligy mistrů se dočkal a v lednu může po ročním zákazu konečně zaregistrovat nové hráče. Barcelona by ráda podepsala kometu letošní sezony útočníka Juventusu Paula Dybalu, který se svými 12 góly táhne Juventus za obhajobou italského titulu. Stejně jako Liverpool má katalánský klub velký zájem o španělského reprezentanta Diega Nolita, kterého by ráda získala na hostování s opcí.

  • O koho se ještě zajímají velkokluby?

    O mladičkého stopera Evertonu Johna Stonese se zajímají všechny přední kluby z Anglie i ŠpanělskaFoto Reuters

    Supertalent a teprve 19letý útočník Basileje Breela Embolo je v hledáčku několika klubů, největší zájem má německý Wolfsburg, který neuspěl s první nabídkou 27 milionů eur. Přední anglické kluby se vehementně zajímají o stopera Chelsea Garyho Cahilla, který je v londýnském klubu nespokojený. Naplnit svou pokladnici by mohl i Everton, o jehož stopera Johna Stonese se zajímají jak přední kluby v Anglii, tak i Barcelona s Realem Madrid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud