22. prosince 2012 • 23:40

Sen Sira Alexe: Chci vidět Ronalda zpátky v Manchesteru United

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přání Alexe Fergusona, manažera Manchesteru United, se sice po čtvrtečním losu Ligy mistrů stane skutečností. Jeho oblíbenec, portugalský hezounek Cristiano Ronaldo, se vrátí na Old Trafford. Ale má to háček. Přijede v dresu Realu Madrid a bude se snažit dostat „Rudé ďábly“ ze hry v Champions League. „Věřím, že až se Ron jednou rozhodne skončit v Realu, budou United jeho první volbou,“ svěřil se skotský manažer týmu z Old Trafford.



„Rád bych ho tady zase viděl,“ zasnil se Sir Alex, který na portugalského mladíka během působení v United až otcovsky dohlížel a výkony Cristiana Ronalda se lepšily tak, až se fanouškům tajil dech.

Ani on nedá na kouče dopustit. Oba muži však dobře vědí, že zatím varianta jeho návratu do dresu United není na programu dne.

„Nemyslím si, že je nějaká šance, že by ho Real Madrid prodal. To je nereálné,“ uznal Sir Alex. Otázkou je, jak by se nálada v klubu změnila, pokud by z „Bílého baletu“ po sezoně odtančil Ronaldův krajan, extravagantní kouč Jose Mourinho.

Jenže pak by se muselo začít jednat. CR7 má v Madridu smlouvu do roku 2015. Real za něj vysázel v roce 2009 osmdesát milionů liber, teď sám portugalskou hvězdu ocenil na sumu 120 milionů liber, což je pořádný balík.

Těžko říct, zda by si Ferguson dokázal prosadit svou. Je jasné, že Ronalda řadí spolu s Messim mezi nejlepší fotbalové duo současnosti.

„Vezme si míč a dokáže s ním velké věci. Má odvahu a prosadí se, umí střílet nádherné góly. To ve své době předváděli třeba Denis Law, George Best, Pele, Eusebio,“ přirovnal Ronalda k nejlepším hráčům fotbalové historie.

„Je neskutečně rychlý a přitom vše zvládá s míčem přilepeným u nohy. Je to fantastické. Moc rád bych ho viděl jednou zpátky v United.“

Alex Ferguson a Cristiano Ronaldo se radují po triumfu v Lize mistrů v roce 2008
Alex Ferguson a Cristiano Ronaldo se radují po triumfu v Lize mistrů v roce 2008

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud