2. ledna 2013 • 10:25

Hvězda Pobřežní hlídky slavila výhru Citizens s hráči v šatně

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Premiéru jako hrom mají za sebou v roce 2013 fotbalisté Manchesteru City a holywoodský herec David Hasselhoff. Ten úřadujícím anglickým mistrům fandil přímo na stadionu Etihad a Citizens zničili silného soupeře Stoke City 3:0. Po zápase herec přišel za fotbalisty přímo do šatny a poděkoval jim za skvělý výkon.



Rozesmátý šedesátiletý herec, známý třeba ze seriálu Pobřežní hlídka, se nechal po utkání fotit po boku fotbalistů City. Na sobě měl fanouškovský dres, další, který mu věnoval Yaya Touré, hrdě ukazoval a pózoval s ním.

„Posílám velký dík Manchesteru City a hráčům. Předvedli skvělý výkon,“ napsal později na sociální síť Twitter. „Přeju jim jen to nejlepší. Mají krásný stadion a jsou to skvělí lidé.“

Hasselhoff tak přinesl týmu City víc štěstí než jiná hollywoodská hvězda – Tom Cruise. Ten sledoval manchesterské derby, které vyhráli konkurenční United.

„Líbí se mi, jak fanoušci vášnivě zbožňují hráče. Je to hodně odlišné od toho, co je v Americe,“ jásal Hasselhoff. „Splnil se mi sen, chtěl jsem vidět zápas City a sledovat, jak vyhrají,“ dodal.

Přání se mu splnilo a to do puntíku. „Je skvělé, že jsem pak mohl tým i pozdravit,“ smál se herec známý i ze seriálu Knight Rider. Citizens tak mají o dalšího velkého fanouška více.

Joleon Lescott z Manchesteru City sleduje zakončení Camerona Jeromeho ze Stoke v úterním zápase Premier League. Manchester City vyhrál jasně 3:0
Joleon Lescott z Manchesteru City sleduje zakončení Camerona Jeromeho ze Stoke v úterním zápase Premier League. Manchester City vyhrál jasně 3:0

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud