21. prosince 2012 • 12:58

Zlatan ochutnal vlastní medicínu. Dostal kolenem do hlavy

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zlatan Ibrahimovic na vlastní kůži pocítil, jak moc bolí úder do hlavy. Na včerejším tréninku Paris St. Germain jej kolenem zasáhl spoluhráč Zoumana Camara. Karma za hrubý faul z předchozího víkendu?



Ibrahimovicovu bolest zachytily televizní kamery na včerejším tréninku PSG, které dnes večer hraje na hřišti Brestu. Zlatan se nejprve prokličkoval mezi spoluhráči, a pak šel do souboje se Zoumanem Camarou, který na něj upadl a kolenem jej udeřil do hlavy.

Bolelo to hodně, Zlatan se dlouho držel za hlavu. A lékaři se mu věnovali nějaký čas. Ale kromě chvilkové bolesti nic vážného švédskému útočníkovi nebylo.

VIDEO | Ibrahimovic a jeho bolest

Může se zdát, že Ibrahimovice dostihla jakási karma. Minulý víkend se totiž ocitl pod palbou kritiky fotbalistů Lyonu za dupnutí na hlavu obránci Dejanu Lovrenovi. Ten po zápase řekl, že to Zlatan udělal schválně.

Ibrahimovic se každopádně trestu vyhnul a zápas dohrál bez jediné karty.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud