21. prosince 2012 • 09:00

Meireles se zbláznil! Plivnul na sudího, 11 zápasů si nezahraje

Autor: ČTK, pan
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalský fotbalista Raul Meireles si v turecké lize jedenáct zápasů nezahraje. Záložník Fenerbahce byl potrestán za to, že v nedělním istanbulském derby s Galatasarayem nadával rozhodčímu a plivnul na něj.



Devětadvacetiletý Meireles prý na sudího plivnul poté, co byl v 83. minutě po druhé žluté kartě vyloučen. Bývalý hráč Chelsea před svazovou disciplinární komisí obvinění dlouho odmítal a tvrdil, že vůbec neměl červenou kartu dostat.

"Opravdu mě uráží, když říkají, že jsem plivnul na rozhodčího. Mám osmileté dítě a dokážete si představit, co si o mně bude myslet, když mu tohle budou říkat ve škole?" uvedl Meireles.

"Do homosexuálů jsem sudímu také nenadával. Podívejte se na můj účes, na moje oblečení - nejsem přece člověk s předsudky. Nevím, jak v Turecku někomu ukážete, že je gay, ale moje gesto rozhodně nebylo homofobní. Jen jsem mu chtěl naznačit, že je zbabělec, protože podlehl atmosféře," řekl Meireles.

VIDEO | Tohle se Meirelesovi fakt nepovedlo

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud