3. listopadu 2016 • 15:13

Další pokus o restart: Fenin prý tři měsíce dřel, o šanci se porve v Brně

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kolikátý už je to pokus o oživení kariéry někdejšího úspěšného mládežnického reprezentanta? Martin Fenin prý tři měsíce tvrdě dřel s osobním trenérem a teď se zapojí do přípravy v Brně. Nejdřív s juniorkou, pokud se osvědčí, dostane šanci porvat se o místo v A-týmu.



"Není to nahodilý proces. Vše jsme nastartovali před čtyřmi měsíci. Prvním postupným cílem je, aby se Martin začlenil do juniorky a vydobyl si ve zbytku podzimu místo v zimní přípravě prvního mužstva," uvedl na klubových stránkách trenér Svatopluk Habanec.

Fenin prý podstoupil tříměsíční kondiční přípravu pod trenérem Alešem Kaplanem, kterou úspěšně zakončil testy.

Bývalý fotbalový reprezentant Martin Fenin se naposledy upsal loni v květnu týmu třetí německé ligy Saské Kamenici. Dříve Fenin oblékal dres Chotěbuze a Frankfurtu, kam v roce 2008 přestoupil z Teplic za čtyři miliony eur (asi 110 milionů korun). Po vydařeném úvodu však začala jeho kariéra i kvůli zdravotním problémům upadat.

Nenastartoval ji ani při angažmá ve Slavii a návratu do Teplic. V minulé sezoně působil ve třetí francouzské lize v Istres.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud