15. ledna 2010 • 10:29

Kopic přichází do Slavie na hostování

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový obránce Milan Kopic se dohodl se Slavií Praha na půlročním hostování. Čtyřiadvacetiletý fotbalista je členem nizozemského celku SC Heerenveen, ale zatím se příliš neprosadil.



Návrat do české ligy oznámila na svých webových stránkách společnost ISM, která fotbalistu zastupuje. Nizozemský klub to uvedl již ve čtvrtek na svých internetových stránkách, vedení Slavie to ovšem nepotvrdilo ani v pátek.

Milan Kopic v souboji s Danielem PudilemFoto Michal Beránek

Hráč prý nejdříve musí projít zdravotními testy. "Návrat do české ligy byl pro nás prioritou. Možnost hrát pokud možno pravidelně kvalitní soutěž je řešením situace talentovaného hráče, jehož potenciál se v nizozemské lize zatím neuplatnil odpovídajícím způsobem. Je to nejlepší řešení pro všechny, potom uvidíme," okomentoval situaci prezident společnosti ISM Pavel Paska.

V české lize odehrál Kopic za Jihlavu a Mladou Boleslav před svým odchodem do zahraničí 45 zápasů, v nichž si připsal dvě branky.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud