Zdeněk Janda
21. září 2017 • 04:55

Jágr za Kladno? Když se nedohodne v NHL, nastoupit by mohl příští týden

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaromír Jágr opět v kladenském dresu? Že by si legendární útočník poprvé od ledna 2013 zahrál za svůj klub? Možná se fanoušci brzo dočkají! Podle informací Sportu se schyluje k tomu, že by 45letý veterán za Rytíře, které vlastní, naskočil v příštím týdnu. Možná ve středu doma proti Benátkám. Jenže pozor, prioritou zůstává NHL. Takže není vyloučené, že do té doby zmizí v zámoří.



Není to nic, na co by se dalo vsadit. Naděje ale existuje. Teď, zdá se, má možnost uvidět Jaromíra Jágra na domácí scéně reálnější obrysy.

„Nechci předbíhat, uvidíme, všechny možnosti jsou otevřené,“ reagoval včera krátce sám hokejový idol. Nechtěl zbytečně lidi lákat na něco, co vlastně vůbec nemusí vyjít.

Představení Sportovního centra mládeže (SCM) ve Středočeském kraji a trénink mládeže s Jaromírem Jágrem
Představení Sportovního centra mládeže (SCM) ve Středočeském kraji a trénink mládeže s Jaromírem Jágrem

Jágr se netají tím, že ho hokejové srdce stále láká do zámoří. Ve hře zůstává několik klubů. A v případě, že si obě strany plácnou, veterán se sbalí a vyrazí směr NHL.

Pokud ne, tak varianta, že nastoupí za Kladno, je podle informací Sportu docela žhavá. Fanoušci by ho mohli vidět příští týden, kdy se Rytíři ve středu doma představí proti Benátkám nad Jizerou, v sobotu rovněž v Kladně přivítají Přerov. Ideální čas pro comeback.

Více o Jágrově možném hraní za Kladno i možném návratu do NHL najdete ve čtvrtečním vydání deníku Sport. Elektronickou verzi si můžete přečíst ZDE >>>

Titulní strana deníku Sport 21. září 2017Foto Sport

Pokud si chce Jágr zahrát na olympiádě, nesmí zůstat v Kladně, říká Hašek.
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud