29. ledna 2016 • 18:38

Kundrátek dal vítězný gól, Slovan vydřel tři body v Novokuzněcku

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tomáš Kundrátek rozhodl gólem v 58. minutě o vítězství hokejistů Slovanu Bratislava v utkání Kontinentální ligy v Novokuzněcku 3:2. Český obránce po přihrávce krajana Lukáše Kašpara využil přesilovku a vstřelil šestou branku v sezoně.



Svěřenci českého trenéra Miloše Říhy si tak v tabulce Západní konference upevnili postupové osmé místo, zato nejslabší celek soutěže Novokuzněck prohrál popáté za sebou. Jeho první branku vstřelil Robert Kousal.

Pátou nulu v sezoně vychytal Alexander Salák z Novosibirsku, který zvítězil 6:0 nad Medveščakem Záhřeb a na čtyři body se přiblížil vedoucímu týmu Černyševovy divize Omsku. Český brankář v utkání zneškodnil 35 střel chorvatského celku.

Kontinentální hokejová liga:

Chabarovsk - Dynamo Moskva 2:5 (za domácí Zohorna 0+1), Vladivostok - Viťaz Podolsk 4:3 po sam. nájezdech, Novokuzněck - Slovan Bratislava 2:3 (Kousal 1+0 - Kundrátek 1+0, Kašpar 0+1), Novosibirsk - Záhřeb 6:0 (čisté konto Salák), Čeljabinsk - Magnitogorsk 3:4 po sam. nájezdech (za hosty Filippi 0+1), Ufa - Nižněkamsk 1:2 v prodl.,

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud