26. listopadu 2016 • 10:30

Brankář Ufy baví internet. Během hry popíjel, zatímco soupeř útočil

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Rusko je považováno za zemi neomezených možností a dnes to na vlastní kůži zažili diváci v Ufě, kteří byli svědky kuriózního momentu. Domácí brankář Andrej Gavrilov se totiž v utkání s Dynamem Moskva občerstvoval, což by nebylo nic nezvyklého, kdyby se na něj za jeho zády nevalil další útok soupeře. Ruský brankář teď baví hokejový svět.



Bývalý gólman Soči, Atlantu Mytišči a Podolsku se během utkání proti Dynamu Moskva musel několikrát činit, ale také měl ohromné štěstí.

Komická situace nastala v čase 52:58, kdy domácí Maxim Majorov vstřelil vítězný gól na 2:1. Sudí ho ale nejprve neuznal a hra plynule pokračovala. Ruský brankář ovšem zareagoval pouze na radující se spoluhráče a otočil se zády do hřiště, aby se napil.

Gavrilov si tak v klidu popíjel, zatímco se na něj valil útok soupeře. O to větší šok možná byl, když hráči Dynama rychlé přečíslení dvou na jednoho do odkryté branky neproměnili. Zaskočený Gavrilov okamžitě zahodil láhev s pitím a opět se věnoval hře.

Do vtipné situace se tedy dostal trochu nešťastně, ale i kdyby inkasoval, mrzet by ho to nemuselo. Branka soupeře by totiž neplatila, protože rozhodčí po přezkoumání u videa Majorovovu trefu uznal a musel se vracet čas.

Ufa nakonec těsné vedení uhájila a 55. výročí od založení klubu oslavila výhrou. Ruský brankář si ale v příštích zápasech dá pořádný pozor, kdy se může občerstvit.

MATCH OVERVIEW LEGACY
25. 11. • 15:00
Salavat Julajev Ufa
Salavat Julajev Ufa
2:1
ONLINE
25. listopadu
15:00
Dynamo Moskva
Dynamo Moskva
Góly

Domácí: 36:49. Lepistö, 52:58. M. Majorov

Hosté: 18:31. Karsums

Sestavy

Domácí: Gavrilov (Litvinov) – Lepistö (A), Loginov, S. Garejev, Arzamascev, D. Vorobjov, Petriščev, Kuljaš (C), Gončarov – Hartikainen, D. Makarov, M. Majorov – Kaprizov, M. Vorobjov, Omark – Něstěrov, Korotkov, Malcev – Chripunov, J. Bodrov, Kotljarevskij.

Hosté: Jerjomenko (Lazušin) – Kutějkin, Robinson, Rylov (A), I. Nikulin (A), Makljukov, Hietanen – Karsums, Cvetkov, A. Galimov – Tarasov, Dugin, Karpov – Kokarev, Gorovikov (C), Brjukvin – Sopin, Rybakov, Kokujov – Čebykin, Igumnov.

Rozhodčí

Viktor Gašilov, Antonín Jeřábek – Anton Ponamarenko, Dmitrij Šišlo

Stadion

Ufa Arena

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud