10. ledna 2013 • 08:18

Už se to nikdy nestane, omlouval se Pavelec ve Winnipegu za nehodu

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Česku se incident tolik neřešil, ale ohlasy ze zámoří byly horší. Když Ondřej Pavelec v létě způsobil dopravní nehodu pod vlivem alkoholu, mezi fanoušky Winnipegu zavládlo zklamání. Teď se jednička Jets omluvila za své chování i za mořem. "Mrzí mě to, udělám všechno proto, abych tuhle chybu odčinil. Už se to nikdy nestane," řekl Pavelec.



Informace o Pavelcově nehodě vypluly na povrch těsně poté, co brankář podepsal lukrativní pětiletý kontrakt na 19,5 milionu dolarů. Přitom nehoda se stala přibližně v době, kdy gólman dokončoval jednání o smlouvě. Bál se ale vedení klubu informovat.

A podle komentářů v diskuzních fórech nebyli z extempore svého oblíbence příliš nadšení. ani fanoušci Jets. Dresy pětadvacetiletého rodáka z Kladna končily v koši, matky je dokonce braly svým dětem. A tak si teď Pavelec sypal popel na hlavu.

"Uvědomil jsem si, že když jsem hráčem Winnipegu, kde lidé opravdu hokej zbožňují, jsem zodpovědný za své chování, ať jsem kdekoliv na světě," řekl český gólman v rozhovoru pro server cbc.ca.

Generální manažer klubu Kevin Cheveldayoff se za svého muže v masce postavil a nemá v úmyslu ho potrestat. Pavelec navíc nebude moct řídit ani ve státě Manitoba, kde se Winnipeg nachází.

Talentovaného Pavelce teď čeká složitý úkol, získat si zpět důvěru fanoušků. Pokud ale například dotáhne svůj klub do play-off, bude určitě všechno zapomenuto.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud