8. září 2015 • 19:40

Fanoušci Flyers si utahují z rivala. Chtějí odkoupit Penguins

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Philadelphie si utahují ze svého rivala. Majitelé Pittsburghu Penguins Mario Lemieux a Ronald Burkle se totiž snaží tým prodat, žádají však částku 750 milionů dolarů (18 miliard korun). A přesně toho využili fanoušci Flyers. Založili fond, kde se na tým skládají a mají jasno, jak by s ním založili: Všechno by tam přebarvili na oranžovou a černou!



Vymalovat arénu do oranžové a černé, dát logo Flyers na všechna parkovací místa, umístit obří fotografii hokejové legendy Philadelphie Clauda Girouxe na vnější stěnu arény či založit síň slávy s fotografiemi dárců – to jsou jedny z plánů fanoušků konkurenčního celku Philadelphie Flyers. Ti se rozhodli, že si ze svého rivala utáhnou.

1464 dolarů za tři dny (35 tisíc korun), 83 přispěvatelů (v úterý dopoledne). Tolik peněz na vtipnou sbírku už fanoušci vybrali. Přestože se 750 milionů určitě nevybere, nepřijdou jejich peníze na zmar. Zakladatel sbírky slíbil, že vybrané peníze vloží na charitu.

Za sbírkou stojí Jeromy Spencer, skalní fanoušek Philadelphie, který se svými přáteli zároveň provozují fanouškovskou stránku Orange and Black Pack. Sbírku na koupi Penguins považuje za originální a vtipný způsob výběru peněz na charitu.

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud