Zdeněk Janda
25. února 2016 • 04:40

Jágr jako MODEL! Kvůli sobě to nedělám, říká. Myslí na Kladno

Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu prožil zápas, v němž se po dvougólovém představení prodral do kronik NHL. Už nikdo nesmaže, že se Jaromír Jágr dostal mezi tři mezi nejlepší střelce historie. A může ještě stoupat. Florida měla před sebou čtyři volné dny. Jenže nejproduktivnější Evropan všech dob si moc klidu neužil, přímo v Americe se věnoval natáčení a focení reklamy pro jednu českou firmu.



„Je jasné, že bych radši potřeboval odpočívat, ale nedá se nic dělat. I tohle k tomu patří,“ reagoval 44letý útočník, jenž se v posledních letech vrhnul do reklamních aktivit kvůli Kladnu. Právě klubu Rytířů, který vlastní, putují prostředky z nejrůznějších akcí, při nichž firmám propůjčuje svoji tvář. Přesně jako tentokrát pro klenoty Aurum.

Jágr natáčel na Floridě reklamu. Jak to vypadalo na place?
Video se připravuje ...

 „Odsýpalo to. Vím, že by bylo lepší, kdybych relaxoval nebo trénoval, ale chápu, že je to potřeba. Kvůli sobě to ale rozhodně nedělám,“ připomněl financování kladenského klubu. Jágr během fotografování neustále měnil obleky. Stejně jako prostředí. Nechyběl ani palmový háj v Miami. Jágr dorazil v jedenáct hodin. A vydržel pózovat až do pěti odpoledne.

Mladí si mysleli, jak makají. Pak viděli Jágra, říká boss Floridy - čtěte ZDE »

Nejlépe se cítil, když si kvůli sérii fotografií ulehl do postele. „Ty jo, tohle je nejlepší místo! Tady mě můžete fotit klidně celej den,“ smál se veterán, jenž se po rekordním utkání, ve kterém Florida porazila Winnipeg 3:1, moc nevyspal.

Dlouho nemohl zabrat, tělo bylo rozpumpované. „Takže jsem spal asi jenom dvě a půl hodiny,“ vykládal Jágr. Proto uvítal, že si aspoň na chvíli mohl lehnout.

Celou reportáž najdete ve čtvrtečním deníku Sport! Elektronickou verzi čtěte ZDE »

Jágr má další milník. Teď možná doženu Gordieho a Wayna, smál se
Video se připravuje ...

Jaromír Jágr při focení reklamy pro českou firmu
Jaromír Jágr při focení reklamy pro českou firmu

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud