14. ledna 2016 • 19:45

Ruské hokejové šílenství! Při brutální bitce sudí rozdělil 790 minut

Autor: mto
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jedna z ruských amatérských hokejových soutěží viděla něco, co možná ve světě nemá obdoby. V Moskevské večerní hokejové lize se utkaly týmy s názvy Hammer a Yugan a výsledkem byla nadměrná práce pro sudí. Ti po několika nesmyslných rvačkách udělili téměř 800 trestných minut! Zapomeňte na rváčská pravidla nebo bitkařský kodex, který ctí rváči v zámoří. Tady šlo o zdraví.



Možností, jak ublížit soupeři, je v hokeji skutečně mnoho. Jsou ale způsoby, které duševně zdravého člověka snad ani nemohou napadnout. Jak se ale zdá, na světě jsou místa, kde je možné všechno...

Nejbrutálnější fáze rvačky totiž předvádí například jednoho z hráčů, ležícího na zemi, kterého soupeř píchá holí do hlavy. Tím mentálně omezeným jedincem je Sergej Salomatin z týmu Hammer, který vyfasoval od sudích tu nejštědřejší nadílku ze všech, rovnou 135 trestných minut.

Tato paráda se skládala z desetiminutového trestu za nesportovní chování. čtyř vyloučení za píchnutí holí, které byly zároveň tresty do konce utkání a trestu za bitku.

Celkem nakonec za dění na ledě sudí museli udělit 790 trestných minut a s připočtením dalších rozdaných trestů z utkání činí konečné číslo 802. Porovnání? Třeba taková Florida Panthers získala za uplynulý ročník NHL během 82 zápasů základní části 733 minut...

Na VIDEO z celé rvačky se podívejte ZDE.

 

Vstoupit do diskuse
0