6. ledna 2015 • 10:53

Junior Klok se opřel do Zachy: Dával najevo, jak je mu to jedno

Autor: vrb
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hokejovou dvacítku se valí velká kritika. Nejen na hráče ale i realizační tým v čele s hlavním trenérem Miroslavem Přerostem. Kritiku posunul o další stupeň otec útočníka Pavla Zachy, který svým úhlem pohledu chtěl poodkrýt zákulisí ze šatny. Na to teď reagoval na své oficiální facebookové stránce mladý vítkovický obránce a juniorský reprezentant Lukáš Klok.



"Mistroství světa už pro nás skončilo a ze všech stran se valí jen kritika na pana Přerosta, neříkám, že to je nejlepší trenér, kterého jsem poznal, ale taky ne nejhorší a to už mě jich trénovalo taky celkem hodně. Pár věcí by se tu mělo upřesnit," napsal na úvod Klok na oficiální profil.

Klok hlavně reagoval na článek Pavla Zachy seniora, který zkritizoval Přerosta hlavně za nominaci, přístup k jeho synovi i Václavu Karabáčkovi, kterého údajně z nominace škrtl po pozdním příchodu na týmový mítink - VÍCE ZDE.

"Aférka kolem jmenovky na dresu Pavla Zachy proti U19 (přípravné utkání v Rokycanech před MS - pozn. red.) je úplná blbost. Jmenovku tam nemělo více hráčů, spíš ji měli ti hráči, kteří hráli v Přerově, protože se jednalo o stejnou sadu dresů. Kolem zaspání Vency Karabáčka, co píšou všichni, že jednou zaspal a už ho trenér vyhodil, je taky blbost. Těch zaspání bylo daleko víc, ne jen na nějaké video a jeho chování nebylo hodné hráče reprezentace," pokračoval Klok s tím, že s Karabáčkem zaspal i Zacha, ale kouč mohl vyřadit jen jednoho útočníka, což přiznal i Zacha starší.

Zároveň Klok popsal i jejich přístup k rozcvičkám. "Oba ročníkově mladší hráči na týmovém strečinku s fyzioterapeutem jen postávali jakoby se nic nedělo. Týmové rozcvičky na MS v podání Pavla Zachy byly taky 'kvalitní'. Celý tým je dělal pořádně, tak proč ne on. Kdyby aspoň dělal, že je dělá pořádně a nedával jasně najevo, jak mu to je jedno."

Klok svůj příspěvek uzavřel následovně: "Zamyslete se než začnete zase kritizovat. A chťel bych videt vás ostatní, co píšete ty trapné komentáře, jak by jste ustáli takovýhle mediální tlak. Kdyby se postoupilo, tak by jste všichni psali, jak jste fandili a všechno. Ještě by toho bylo dost, o čem bych se mohl tady zmínit, ale už na to nemám sílu."

Klokova slova sdílelo na svých soukromých profilech několik dalších juniorských reprezentantů.

Zklamaný útočník Pastrňák: Nebylo to od nás odfláknuté
Video se připravuje ...
Kaše měl jasno: Bez gólu se prostě vyhrávat nedá
Video se připravuje ...

Zklamaný trenér Přerost: Klíčoví hráči se zase neprosadili
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji 2024 ONLINE

Program Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině B se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Play off
Články odjinud


Články odjinud