11. května 2016 • 13:40

Hlavně se dostat do čtvrtfinále, odpověděl čtenářům Jeřábek

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčí exkluzivně o Pastovi a kritice kouče: Tyhle věci nemám rád
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
VŠECHNA VIDEA ZDE

CHAT PŘÍMO Z MOSKVY | Čeští hokejisté zatím předvádějí na světovém šampionátu v Rusku výborné výkony. Po třech zápasech mají na svém kontě osm bodů a jsou na nejlepší cestě vyhrát skupinu A. Jedním z pilířů týmu je také čtyřiadvacetiletý obránce Jakub Jeřábek, který od 13:00 odpovídal přímo v dějišti šampionátu na čtenářské dotazy. Přečtěte si všechny odpovědi.



Více o MS čtěte zde >>>

Jakub Jeřábek

Danyhella, 11. května 2016
Kdo je Vas nejoblibenejsi obrance v soucasne NHL a proc? Jinak preji spoustu dalsich uspechu nejen na MS.
Asi Roman Josi.
XxXAlkoholik123CZElp, 11. května 2016
10 nebo 12?
Určitě 12.
JANEK, 11. května 2016
Ahoj jak se ti hrajou přesilovky s pastrnakem,plekancem,kasparem a červenkem
Vím, že by na přesilovkách chtělo asi zapracovat, ale s těma klukama se o tom hodně bavíme a jenom doufám, že to bude lepší a lepší. Jinak se mi s nimi hraje skvěle.
Milan , 11. května 2016
spadla na vas jako na tym nervozita? kdyz jste s lotysskem prohravaly a do konce utkani zbyvalo nakych 3 minuty ?
Když jsme začali prohrávat, o nějaké nervozitě vůbec nemůže být řeč. Buď to srovnáme, nebo půjdeme se sklopenýma ušima z ledu.
Karel H., 11. května 2016
Dobrý den, co říkáte na anonyma co označil Jágra za "rozesírače kabiny"? Je to pravda? Děkuji
Já jsem s Jágrem nikdy v jedné kabině neseděl.
jan45, 11. května 2016
Zdar jakej typ hokeje ti nejvíc sedi. ofenziva nebo defenziva.
Dneska už by měli obránce i útočník umět hrát dopředu i dozadu.
jan , 11. května 2016
Jak se těšíš do noveho pusobiště a nové země.
Těším se hlavně na tu změnu. Vím, že to určitě nebude žádný med, ale už se těším na novou výzvu.
Radek a Maťo, 11. května 2016
Ahoj Kubo, kdo je největší bavič v šatně? Jak se ti líbí atmosféra v Rusku a jak se ti líbí místní děvčata? :D Držíme palce, ať se daří dál!
Atmosféra na stadionech je výborná. Přes pracovní týden je to tady docela chaos, co se týče dopravy. Místní děvčata nejsou tak hezké jako u nás.
Hanka , 11. května 2016
Ahoj Kubo nebudu se tě na nic ptát :) jen jsem ti chtěla poděkovat za to co všechno jsi udělal pro Plzeň!! Během těch sezón co jsi tady odehralZahraniční angažmá ti moc přeji a doufám že se ti bude dařit aspoň tak jako se ti dařilo v Plzni.
Díky moc.
Pepa, 11. května 2016
Ahoj Kubo chtel sem se te zeptat jestli si cekal ze v prvnim zapase porazite Rusko 3:0 ... a jestli mas podle tebe sanci zahrat si na Svetovym Poharu podle me predvadis na tomto turnaji skvele vykony a ta nominace na tento turnaj by stala za zvazeni
Já si myslím, že to nečekali ani lidi u nás natož my. My jsme v to doufali a věřili. Světový pohár bude zase úplně jiný turnaj, uvidíme.
Muflon, 11. května 2016
Ahoj Kubo, kdo vyhraje letošní MS? :) jinak přeju hodně štěstí, sleduje vás celé česko tak nám tu radost dělejte dále. Díky
Doufáme, že my. Jinak si myslím, že má hodně dobrý tým Finsko a samozřejmě Kanada.
jakub 69, 11. května 2016
Ahoj Kubo, co říkáš na mladého beka Plzně Davida Kvasničku a jak to s ním vidíš do budoucnosti ? :)
Na to, kolik mu je, má pro dospělý hokej vynikající předpoklady. Slyšel jsem o něm taky, že je to chytrý a rozumný kluk. Doufám, že se prosadí v plzeňském áčku a pak má dveře do budoucnosti otevřeny.
Miroslav Němec, 11. května 2016
Ahoj Jakube Nejdřív bych ti chtěl říct že vám tady v Česku moc fandíme a věříme ve zlato. Chci se zeptat kdo je v šatně největší vtipálek a kdo je tvůj hokejový vzor. Děkuji a pokračujte ve skvělých výkonech.
V šatně asi David Pastrňák s Martinem Zaťovičem, hokejový vzor je Tomáš Kaberle. Jako malý jsem ho hodně sledoval.
ja45, 11. května 2016
Jak se vám hraje na svém prvním šampionatu a v obrané dvojici s Michalem Jordanem.
Z mé strany si to nemůžu vynachválit. Michal je jak dobrý kluk do party, tak i výborný hokejista.
CZE n.1, 11. května 2016
Vše nejlepší k zítřejším narozeninám a díky za výkony, které podáváš. Tvůj klid s pukem je obdivuhodný. Je reálné, že bys mohl podepsat s týmem NHL toto léto a úplně přeskočit KHL? Díky a ať se Vám osobně i ostatním v týmu dál daří. Doufam, že tě brzy uvidíme v NHL:)!
Děkuju za přání. Nevím, jestli je to reálné, zatím jsem na to nemyslel.
Spartaprahaole, 11. května 2016
Jaký byl důvod podepsání smlouvy před mistrovství?
Já už řešil smlouvu před play off. Byla otázka, jestli se na mistrovství vůbec dostanu nebo ne. Rozhodl jsem se takhle a řekl jsem si, že se tím dál nebudu užírat.
Mikeš Ústí, 11. května 2016
ahoj Jakube, nepotřebujeme mít na každém MS hromadu hráčů z NHL protože i v Evropě jsou šikovný hráči = DOTAZ: zajímalo by mě, jak se tým staví k tomu, že trenéři chtějí pozvat do týmu hráče jejichž týmy vypadli z play off NHL(Židlický,atd.) nenaruší to atmosféru a pohodu týmu?PS: držíme palečky!!
Záleží hlavně na trenérech. Ti rozhodují o stavbě týmu a o tom, jestli sem ti hráči zapadnou nebo ne.
Jirka, 11. května 2016
Kdo je podle vás nejlepší brankář z této trojice Pavelec,Furch a Francouz
Každý má kvalitu pro to se do reprezentace dostat.
Michal Ústí, 11. května 2016
ahoj Jakube jak probíhal tvůj volný den?Stihl jsi někam zajít nebo jsi jen relaxoval na pokoji?Máš nějaký rituál který dodržuješ před tím než vstoupíš na led před zápasem?Přeju celém utýmu hodně zdaru do dalších zápasů a hrajete opravdu srdcem, děkujem!!
Byl dlouhý spánek. Pak jsme s klukama vyrazili do centra na večeři a trošku si to tam projít před Rudým náměstím. Nejsou to žádné velké rituály, spíš maličkosti. Snažím si třeba nejprve zavazovat levou brusli a podobně.
Luky, 11. května 2016
Jakube, máte ve své smlouvě výstupní klauzuli pro odchod do NHL?
Nevím. Na tohle téma nepřišla ke konci sezony vůbec řeč.
Honza Marko, 11. května 2016
Čau Kubo proc mas číslo jake mas myslím drez jinak hodně štěstí drzim palce všem klukum
Když jsem se jezdil koukat na tátu, jak hrál fotbal, tak hrával s pětkou. V Plzni jsem začínal s patnáctkou, ale tu vyvěsili ke stropu, takže mám pětku. Hrával s ní táta i ségra. Je to takové rodinné číslo.
Robert, 11. května 2016
Dobrý den. Pocházím z Blšan, kde jsem vás jako malého potkával :) a proto vám moc přeji. Můj dotaz. Jak předejít tomu aby hráči v hlavách nepodcenili papírově slabší soupeře a doslova jezdili a padali do střel jako proti Švédsku a Rusku. Děkuji.
Tak v Blšanech pozdravujte. Jak trenéři, tak my sami nedovolíme, aby k nějakému podcenění došlo.
DannyR, 11. května 2016
Ahoj Kubo, tak jak se ti hraje v Rusku? Tvé výkony stoupají každým zápasem :) . Koho by sis přál ve čtvrtfinále po případě, že se do něj dostaneme? Jak se zatím drží Dominik Kubalík? Zdravím z Plzně, držíme palce !!
Zatím se hraje dobře, snad to bude pokračovat. Ve čtvrtfinále je mi to jedno, hlavně se tam dostat. Dominik se drží skvěle. Myslím, že je rád za každou chvíli, co tady může být. Stejně jako já.
Eva-, 11. května 2016
Dobrý den, co si zatím myslíte o fanouškovské kulise na MS? Oproti MS v ČR mi přijde velmi slabá. Děkuji za odpověď.
Já si naopak myslím, že jsou tady fanoušci hodně slyšet. Ani jsem sám nečekal, že by tady mohli být v takovém počtu a vytvořit takové kulisy. V televizi to možná není vidět, ale my je tady určitě slyšíme. Chápu, že v Praze na domácím MS to je něco jiného...
Kuba, 11. května 2016
Čau Kubo, v jakém týmu NHL bys byl nejradši, pokud se tam dostaneš?
Odmalička jsem sledoval Tomáše Kaberleho, když byl v Torontu. Takže řeknu tohle, ale líbilo by se mi být asi úplně všude.
Hanka Ř., 11. května 2016
Jak se cítíte po třech vyhraných zápasech a jak vidíte další vývoj Českého týmu v základní skupině? Vyhraje Česko skupinu?
Cítíme se výborně. V kabině je výborná nálada. Ještě to bude hodně složité. Čekají nás nepříjemní soupeři, ale bylo by to hodně příjemné.

 

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa v hokeji ONLINE

Program Tabulky Nominace Vstupenky Sestřihy z MS Výsledky MS v hokeji 2023 MS hokej U20 České hokejové hry 2024

Mistrovství světa v hokeji 2024 se vrací do Česka. Od 10. do 26. května 2024 bude hostit MS v hokeji Praha a Ostrava. Česká hokejová reprezentace odehraje všechny zápasy v Praze, ve skupině A se postupně utká s Finskem, Norskem, Švýcarskem, Dánskem, Rakouskem, Velkou Británií a Kanadou.

Hokej dnes * Spengler Cup * MS v hokeji žen

Aktuální zápasy
Články odjinud