22. října 2014 • 04:30

Húževka nedohrál! Dostal pukem a zakrvácený musel z ledu

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítkovice musí řešit další citelnou ztrátu. V letošní sezoně se jim totiž vůbec nedaří, prohrály už devět zápasů v řadě a v útoku se jim zranil další hráč. Po Oleszovi, Strapáčovi, Hlinkovi a Káňovi se musely obejít i bez Petera Húževky, který v utkání s Litvínovem dostal odraženým pukem do obličeje a zápas nedohrál.



MATCH OVERVIEW LEGACY
21. 10. • 17:00
HC Vítkovice Steel
HC Vítkovice Steel
2:3
ONLINE
21. října
17:00
HC Verva Litvínov
HC Verva Litvínov
Góly

Domácí: 28:35. Huna, 53:11. Svačina

Hosté: 15:48. Lukeš, 35:11. Lukeš, 59:13. Kubát

Sestavy

Domácí: Šindelář (Dolejš) – Zíb, Kovář, Čerešňák, Šenkeřík, Stehlík, Pastor, Štencel – Huna, Roman, Svačina – Vandas, Burger, Němec – Šedivý, Húževka, Szturc – Tomi, Kolouch, Kucsera

Hosté: Francouz (Horák) – Kubát, Chaloupka, Sklenička, Pavlík, Zeman, Pavelka – Lukeš, Hübl, Majdan – Ručinský, Hanzl, Martynek – Trávníček, Piroš, Písařík – Gerhát, Jurčík, Šrámek

Rozhodčí

R. Hradil, P. Úlehla – R. Tošenovjan, M. Hlavatý

Stadion

ČEZ aréna Ostrava

Návštěva

4 052 diváků

Devět porážek v řadě, předposlední místo v tabulce a pět zraněných útočníků... To je bilance hokejových Vítkovic po odehrané dohrávce 10. kola proti Litvínovu. Nejen, že si připsala další prohru, k její smůle se zranil už v 11. minutě Peter Húževka. Ten dostal odraženým kotoučem do obličeje a musel jít do kabiny. Odtud se už na led nevrátil, z tribuny musel přihlížet další porážce svého týmu.

Húževka se postavil puku, zápas nedohrál
Video se připravuje ...

Trenér Peter Oremus musel ve zbytku utkání improvizovat, do konce utkání se museli zbylí centři točit. Húževka chyběl zejména na konci utkání. Právě on totiž patří k elitním borcům Vítkovic na hru v oslabení. Litvínov totiž rozhodující branku vstřelil v přesilové hře 47 vteřin před koncem zápasu.

Húževka bude snad do příštího zápasu v pořádku, Rostislav Olesz a Petr Strapáč jsou totiž mimo hru kvůli problémům s kolenem, Michal Hlinka má potíže s ramenam a Jan Káňa je zase nemocný. Kdyby Vítkovice přišly i o čtvrtého útočníka, byla by to pro ně dost citelná rána.

SESTŘIH: Dohrávka 10. kola, Vítkovice - Litvínov 2:3
Video se připravuje ...

Peter Húževka dostal pukem do obličeje
Peter Húževka dostal pukem do obličeje

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud