1. dubna 2015 • 04:20

Slávisty trápí střevní potíže, Olomouc odmítla přesunout zápas

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hokejisty pražské Slavie postihly střevní potíže. Podle klubu zasáhla viróza dvaadvacet hráčů, obránce Juraje Valacha dokonce musela odvézt sanitka do nemocnice v Pelhřimově. Klub se proto rozhodl požádat Olomouc o odložení barážového utkání hraného dnes. Ta však odmítla.



Dvaadvacet nemocných hráčů, zrušený pondělní trénink. Tyto potíže nyní musí řešit hokejová Slavia, která bojuje v baráži o udržení v extralize. Na svých klubových stránkách vydala zprávu, ve které vysvětlila, proč zažádala olomoucký celek o odložení úterního zápasu.

Hygienická stanice prý ještě nemá výsledky vyšetření, a tak záleželo pouze na Olomouci. Ta však jakékoliv odložení odmítla. "Respektujeme toto rozhodnutí a do zápasu dáme všechno, víme o co hrajeme," slíbil na klubových stránkách Jaroslav Bednář.

"V dlouhodobé soutěži se takovým žádostem bez problémů vyhovuje, ale v baráži je termínová listina tak nahuštěná, že není kam uhnout. Hraje se neděle, úterý, pátek, neděle. Kam bychom ten zápas měli odložit?" řekl ČTK generálního manažera Olomouce Erik Fürst.

Slavia s Olomoucí hrála už v neděli. Na ledě soupeře však prohrála 0:2. Ze tří zápasů dokázala vybojovat zatím pět bodů, stejně má i druhý Chomutov, který má však lepší skóre. Letos trápící se pražský celek hraje o všechno. V baráži je však ve hře ještě spoustu bodů.

Tabulka:

1. Olomouc 3 2 0 1 0 8:5 7
2. Chomutov 3 1 1 0 1 8:5 5
3. Slavia Praha 3 1 1 0 1 5:5 5
4. České Budějovice 3 0 0 1 2 5:11 1

Nejlepší data z Tipsport extraligy přináší  

Vstoupit do diskuse
0
Finále
Články odjinud


Články odjinud