28. prosince 2014 • 20:39

Hlasy po zápase 32. kola hokejové extraligy Olomouc - Liberec

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po zápase 32. kola hokejové extraligy HC Olomouc - Bílí Tygři Liberec:


Petr Fiala (trenér Olomouce): "Oproti minulým zápasům jsme hráli mnohem kolektivněji. Lépe jsme bruslili a více jsme blokovali střely. První třetinu jsme hráli hodně v pásmu Liberce, ale dvě velké šance měli hosté. Kdyby je proměnili, mohl se zápas možná vyvíjet jinak. Pak jsme měli hodně střel, ale bohužel mimo bránu. Ale zúročili jsme náš pohyb a dali jsme góly. Ve třetí třetině jsme malinko zalezli, i když jsme nechtěli. Ale hráčům nechyběla obětavost, za což je musíme pochválit."

Milan Černý (trenér Liberce): "Příčina prohry v našem případě je jednoduchá - nedokázali jsme vstřelit gól. Je možné, že jsme měli větší počet střel i více šancí v první třetině, ve druhé dvacetiminutovce jsme mohli i vyrovnat, ale to není nic platné, pokud nedáte gól. Byla tam situace dva na jednoho nebo nájezd ze strany, ale řešili jsme to špatně. Musím uznat, že Jiří Trvaj chytal velice dobře."

Jiří Trvaj (brankář Olomouc): "Dnes nebyla vůbec důležitá ta moje nula, ale hlavně to, že jsme vyhráli. Máme tři body a už to bylo dlouho, co jsme naposledy zvítězili. Za výkon celého týmu jsme si to podle mého zasloužili. Celý zápas jsme hráli výborně dopředu a dozadu, nepouštěli jsme soupeře do šancí, až na jedno přečíslení dva na jednoho. Ostatní střely jsem viděl a nebyl problém je chytit. Bylo to o bojovnosti. Liberec přijel také bránit, takže to bylo o pár brankách. V závěru jsme se nechali dvakrát vyloučit, ale kluci oslabení výborně ubránili."

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud