30. prosince 2015 • 11:21

V rámci hokejových her v Brně se odehraje dvanáct zápasů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Dvanáct zápasů v průběhu devíti lednových dnů nabídne program Hokejových her pod širým nebem v Brně. Vrcholem budou dva extraligové zápasy Komety s Plzní a se Spartou. Už od pondělí je ledová plocha za Lužánkami v plném provozu pro veřejné bruslení.


"Mohu mluvit za všechny spoluhráče. Bude to velká událost, kterou žijeme nejen my, ale celé Brno," řekl útočník hokejistů Komety Jan Hruška. "Sledujeme i vývoj počasí, které dosud nebylo příznivé. Nyní už předpovědi slibují, že by mělo mlhavé počasí ustoupit a začít mrznout. Věřím, že si zápasy pod otevřeným nebem užijeme stejně jako fanoušci," dodal Hruška.

Na hokejisty Komety čeká v novém prostředí v sobotu 2. ledna od 10:30 první trénink, který bude přístupný veřejnosti. Po něm od 13.00 hodin odehrají mezi sebou dva zápasy mladí hokejisté Komety a Warrioru Brno. V neděli po extraligovém duelu Komety s Plzní, který začne hodinu po poledni, je na programu ještě od 17:30 druholigový zápas Technika Brno - Hodonín.

V dalších dnech přijdou ke slovu postupně extraligové duely mladšího dorostu, staršího dorostu, juniorů a žáků. Z významnějších bodů zaslouží pozornost v úterý 5. ledna v 17:00 hodin měření sil šestnáctiletých Morava - Čechy, ve čtvrtek od 18:00 hodin duel vysokoškoláků mezi Masarykovou a Karlovou univerzitou.

Vrchol her přijde v pátek 8. ledna. Program odstartuje v 17:00 hodin koncert skupiny Kabát a v 18:20 začne extraligový zápas Kometa Brno - Sparta Praha. V sobotu v poledne uvidí diváci ženský hokej Česko - Slovensko a tečku napíše v neděli mládežnický turnaj.

poš jo

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud