19. ledna 2017 • 14:34

Program Australian Open: Berdych i Kristýna Plíšková hrají na centrkurtu

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
Roboti místo trávníkářů? V bundeslize už tréninková hřiště sečou i automaticky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kristýna Plíšková a Tomáš Berdych si o osmifinále Australian Open zahrají v pátek v Melbourne Parku na centrkurtu. Plíšková se ve druhém utkání v Rod Laver Areně střetne s německou obhájkyní titulu Angelique Kerberovou, desátý nasazený Berdych bude hrát s bývalým prvním tenistou světa Švýcarem Rogerem Federerem v posledním zápase dne. Všechny zápasy českých tenistů můžete sledovat na O2 TV Tenis.



Kristýna Plíšková (58. v žebříčku WTA) poprvé narazí na světovou jedničku. S Kerberovou, hrající rovněž levou rukou, na okruhu dosud nehrála. Berdych se utkal s Federerem v minulosti v Austrálii už třikrát a pokaždé prohrál. V roce 2008 a loni ve třech setech, v roce 2009 v pěti setech poté, co už vedl 2:0 na sety. Český tenista prohrál posledních pět vzájemných zápasů a celkově má s vítězem 17 grandslamů Federerem negativní bilanci 6:16.

Páteční program Australian Open na O2 TV Tenis

Rod Laver Arena

druhý zápas v pořadí (start cca 02:30) – komentuje Vojtěch BIDRMAN

Angelique Kerber vs. Kristýna Plíšková

Court 7

třetí zápas v pořadí (start cca 03:30) – komentuje Jiří BAUMRUK

Abigail Spears, Juan Sebastian Cabal vs. Lucie Hradecká , Radek Štěpánek

Rod Laver Arena

druhý zápas v pořadí night session (start cca v 11:00) – komentuje HONZA HOMOLKA

Tomáš Berdych vs. Roger Federer

Páteční program (začátky 1:00 SEČ):

Arena Roda Lavera: Bouchardová (Kan.) - Vandewegheová (USA), Kerberová (1-Něm.) - Kristýna Plíšková (ČR), Wawrinka (4-Švýc.) - Troicki (29-Srb.), 9:00 Bartyová (Austr.) - Barthelová (Něm.), Berdych (10-ČR) - Federer (17-Švýc.).

Arena Margaret Courtové: Svitolinová (11-Ukr.) - Pavljučenkovová (24-Rus.), Tsonga (12-Fr.) - Sock (23-USA), Tuan Jing-jing (Čína) - V. Williamsová (13-USA), 9:00 Lacko (SR) - Nišikori (5-Jap.), Sevastovová (32-Lot.) - Muguruzaová (7-Šp.).

Hisense Arena: Jankovičová (Srb.) - Kuzněcovová (8-Rus.), Murray (1-Brit.) - Querrey (31-USA), Tomic (27-Austr.) - Evans (Brit.).

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud