20. srpna 2017 • 19:59

Hlasy po utkání 4. kola první fotbalové ligy Olomouc - Brno

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Hlasy po utkání 4. kola první fotbalové ligy Sigma Olomouc - Zbrojovka Brno (3:0):


Václav Jílek (trenér Olomouce): "Fotbal nám tady v současnosti nastavuje velmi přívětivou tvář. Myslím, že se prezentujeme kvalitou, rychlostí, aktivitou. Hráči jsou v současnosti schopni plnit přesně to, co po nich vyžaduji. Je ale potřeba tady udržet pokoru, abychom v tomhle pokračovali. Není automatické ukazovat takové výkony. Musím pochválit diváky, kteří nám vytvářejí výborné prostředí. Byl to fotbal se vším všudy. Měli jsme obrovskou produktivitu, v úvodu jsme třikrát vystřelili na branku a dali tři góly. Druhý poločas už neměl takové parametry, polevili jsme a soupeř se dostal do zápasu."

Svatopluk Habanec (trenér Brna): "V úvodu zápasu po šanci Fortese jsem myslel, že nám trochu narostou křídla. Ale ta patnáctiminutovka ukázala, že soupeř pokračuje ve svém stylu. Ukázali obrovskou sílu v napadání a v přechodové fázi. Dali nám tři branky a to ještě bylo z milosti. V soubojích a sprintech jsme propadali. Aspoň druhá půle měla náznaky větší agresivity a touhy aspoň zkorigovat výsledek, ale to se bohužel nepovedlo."

Jiří Texl (záložník Olomouce): "Jsem moc rád za góly. Mohl být i hattrick, byly tam náznaky, ale raději už jsem kvůli velkému zápisnému tolik neútočil. Vletěli jsme na ně, vypadalo to, že s tím moc nepočítali. Měli jsme nahráno, nechtěli jsme polevit. Ale v hlavách to vedení asi bylo a už jsme tak dobře nehráli. Investovali jsme do toho hodně sil a bylo vidět, že soupeř nám pohybově v obraně nestačí.“

Petr Pavlík (obránce Brna): "Z naší strany to byla tragédie. První gól ani nebyla šance, ale špatný odkop. Ale Sigma se dostala do vedení a potom byli na vlně. My jsme byli psychicky dole a neuměli jsme se z toho dostat. Soupeř dal další dva góly a bylo to. Nepohlídali jsme si kolmé balony, neplnili jsme to, co jsme si řekli. V noci nespím, nevím, co změnit. Nevím, jak tým nastartovat a co udělat líp. Věřím, že to všichni brzo zjistíme."

hel svd

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud