28. září 2010 • 04:59

Tyhle basketbalové missky okouzlují Česko

Autor: Patrik Vacek (Blesk)
Vstoupit do diskuse
4
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jsou vysoké a krásné. Z fleku by se mohly živit jako modelky a chodit po předváděcích molech. Místo toho běhají v propocených dresech po palubovkách a driblují s míčem, který jim odírá kůžičku na prstech.



Basketbalovým reprezentantkám, které hrají na právě probíhajícím světovém šampionátu v Česku, to ale nevadí. Vždyť dělají to, co milují a patří v tom mezi nejlepší na světě! Že jsou navíc krásné, je bonus hlavně pro diváky.

Kateřina Elhotová (20):
Být modelkou? Ani náhodou!
Kateřině Elhotové to na mole slušelo, ale modelkou by být nechtělaFoto Martin Sekanina, CBF.cz, ČTK

Patří mezi nejpůvabnější české hráčky. Talentovaná Kateřina Elhotová má předpoklady, aby se stala budoucí hvězdou. „Basket je pro mě vším,“ tvrdí Katka.

V létě si vyzkoušela i roli modelky, ale na úprk z palubovek se nechystá. „Obdivuji všechny holky, co chodí na vysokých podpatcích, každý den se musí nechávat česat a na obličej si nanášet vrstvy makeupu. To není nic pro mě,“ řekla Elhotová.

Anastasia Veramejenko (23):
Čokoládová kráska z Běloruska

Anastasija VerajemenkoFoto ČTK
Narodila se v Estonsku, ale reprezentuje Bělorusko. Sympatická brunetka patří k nejtalentovanějším hráčkám z východní Evropy. Na ME v roce 2003 získala stříbro.

Kdyby si tehdy nezranila kotník v semifinále, mohl mít její tým zlato. Že je Anastasija nejen šikovná basketbalistka, ale i pěkná žena, dokazuje její fotka v kalendáři pro výrobce cukrovinek Spartak, kde pózují i její spoluhráčky.

Lauren Jackson (29):
Svůdná Australanka, co se ráda svléká
Lauren Elizabeth JacksonFoto Int.

Jestli tahle 196 cm vysoká pivotka nemá s něčím problém, tak je to nahota. Před olympiádou v Aténách v roce 2004 se hvězda Seattlu nechala nafotit, jak ji pánbůh stvořil.

„Jsem velmi šťastná, že se to tenkrát povedlo. Pořád se na ty fotky dívám a říkám si: Vypadám zatraceně dobře!“ pochvaluje si Lauren. Dokonce i teď má chuť znovu odhodit šaty. „Proč ne? Nemám s tím problém,“ směje se.

Maria Stěpanova (31):
Ruská diva milující Prahu

Vrací se "domů". Maria Stěpanovová, dlouholetá hráčka Brna nastoupí za Rusko proti České republiceFoto ČTK
Nejen během právě probíhajícího mistrovství světa můžete v Česku narazit na ruskou obryni Mariu Stěpanovou. Blonďatá pivotka totiž hrávala za Brno a v Praze si dokonce koupila s manželem byt.

„Je tady krásně. Praha je jedno z nejhezčích měst,“ řekla Maria, která byla vyhlášena nejkrásnější basketbalistkou světa a zároveň nejkrásnější sportovkyní Ruské federace pro rok 2006.
Krásná basketbalistka Lauren Jackson
Krásná basketbalistka Lauren Jackson

Vstoupit do diskuse
4
Články odjinud


Články odjinud