14. prosince 2014 • 19:15

Soukalová je dívka na telefonu. Když je někdo zamilovanej, říká kouč

Autor: iSport.cz, nit
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jaká je dnes biatlonistka Gabriela Soukalová poté, co zažila velké triumfy, následné pochybnosti a utrápený začátek nové zimy? „Gábinu bych teď hodnotil jako dívku na telefonu. Když si všimnete, Gabča má telefon permanentně u sebe,“ říká reprezentační šéftrenér Ondřej Rybář.



„Jsem na tom telefonu, protože se tam připojuju na internet a my jsme velmi často v komunikaci s přítelem. Když jsem doma, tak ho vůbec nepoužívám,“ reaguje Soukalová.

Také v průběhu víkendového Světového poháru v Hochfilzenu byla se svým badmintonovým přítelem Petrem Koukalem v kontaktu. Volali si v sobotu večer, aby probrali úspěšný den. Soukalová přispěla ke třetímu místo ve štafetě, Koukal postoupil na turnaji Yonex Grand Prix v Los Angeles do finále.

Hochfilzen, kde pomohla štafetě k bronzu a ve stíhačce skončila osmnáctá, naznačil, že se dvojnásobná olympijská medailistka pomalu vrací do špičky. Tu opustila po létě nabitém událostmi a emocemi. Z tréninků jí odváděly marketingové povinnosti.

„Tímhle si projde každý závodník jejího formátu a nějakým způsobem se s tím srovná. A myslím, že se s tím pomalu srovnává i Gabi,“ říká trenér ženského týmu Zdeněk Vítek. Soukalové také do života vstoupil nový vztah. A sama přiznává, že ho prožívá naplno a občas kvůli němu i o něco méně trénovala.

Soukalová o nahých fotkách: Překvapily mě samé pozitivní ohlasy
Video se připravuje ...

„Já jsem cítila, že jsem léta veškerou energii, kterou jsem měla, vkládala do sportu. Jenom jsem si šla za tím snem získat olympijskou medaili. Když se mi to podařilo, asi jsem chtěla být šťastná i v jiné části života, hlavně v té soukromé části. Protože si myslím, že pro moje další fungování je to hrozně důležité,“ říká Soukalová v otevřeném rozhovoru pro pondělní deník Sport.

„Projeví se dvě změny najednou a je toho najednou víc. Všichni to chápou,“ říká Vítek. „Já jí přeju to nejlepší. Když je někdo zamilovanej, občas jdou i jiné věci stranou, než jenom práce.“

Velký otevřený rozhovor se Soukalovou čtěte v pondělním Sportu!

- proč ztratila motivaci a jak ji znovu hledá?

- proč si přestala přidávat v tréninku?

- uvažovala, že ukončí kariéru?

- kolik energie jí berou sponzorské povinnosti?

Hlídač koulí. Gabriela Soukalová s Petrem Koukalem propagují speciální mobilní aplikace pro prevenci rakoviny
Hlídač koulí. Gabriela Soukalová s Petrem Koukalem propagují speciální mobilní aplikace pro prevenci rakoviny

Vstoupit do diskuse
0
Aktuální události
Články odjinud


Články odjinud