9. července 2012 • 09:39

Setkání hvězd: Exútočník Teplic Džeko pózoval s Angelinou Jolie

Autor: koš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Edin Džeko se na filmovém festivalu v bosenském Sarajevu seznámil se slavnou herečkou Angelinou Jolie. „Děkuji Angelině, že sesem vrátila. Byla pro mě čest ji potkat,“ napsal snajpr na Twitteru ManchesteruCity poté, co se nechal s hvězdou Hollywoodu vyfotit.



Byla u toho i Džekova současná přítelkyně, herečka Amra Silajdžič , která svým půvabem světoznámou sexbombu dokonce zastínila. 

Podle zúčastněných vypadala drobná Angelina mezi šestadvacetiletým habánem Džekem a jeho vysokou atraktivní partnerkou lehce křečovitě.

Do Bosny zamířila jako čestný host na Sarajevo Film Festival, kde se promítal její režijní debut The Land of Blood and Honey, v překladu V zemi krve a medu.

Příběh vypráví o mileneckém vztahu na pozadí občanské války v Bosně, Džekově domovině.

Někdejší střelec Teplic si nyní užívá v Sarajevu dovolenou a je dost možné, že už se do Manchesteru City nevrátí. Klub vyjednává o jeho přestupudo Bayernu Mnichov, odkud by rád získal německého reprezentanta Thomase Müllera.

Celý transfer je údajně těsně před uzavřením, anglický šampion má ke směně přihodit pět milionů liber. Pak bude dvaadvacetiletý ofenzivní záložník či útočník Müller jeho.

A Džeko, který v týmu „citizens“ za rok a půl nezískal pevnou pozici v základní sestavě, se vrátí do bundesligy. Tam získal věhlas během angažmá ve Wolfsburgu.


Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud