Pavel Novotný
25. června 2013 • 09:10

Děsivé chvíle Azarenkové: Křičela jsem bolestí, byla jsem v šoku

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: West Ham - Liverpool 2:2. Další ztráta „Reds“, hráli oba Češi
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Splnit povinnost a rychle zmizet z kurtu. S tímto cílem šla s největší pravděpodobností na zápas prvního kola Wimbledonu Viktoria Azarenková.  V duelu proti 106. hráčce světa však běloruská tenistka zažila děsivé  chvíle.



Ze začátku šlo vše podle plánu. Dvacetiletá Portugalka neměla proti  světové dvojce žádnou šanci, v prvním setu prohrála jasně 6:1, ve  druhém prohrávala 0:1, když přišel nejdramatičtější moment utkání.

Bohužel pro favoritku za ním stálo nepříjemné zranění. Dvojnásobná  grandslamová vítězka po jedné z výměn při zpětném pohybu podklouzla a  poranila si pravé koleno.

Celý moment vypadal hodně dramaticky. Běloruska zůstala po pádu ležet  na londýnské trávě a křičela bolestí. "Bylo to hrozné, ta bolest neustávala, byla jsem i trochu v šoku," popisovala nepříjemný moment tenistka.

Nějakou dobu to vypadalo, že zranění ukončí letošní působení Azarenkové  ve Wimbledonu. Po ošetření však Běloruska i přes zjevný pohybový handicap v zápase pokračovala.

Otřesená světová dvojka udělala hned v následujících míčích dvě dvojchyby, své podání ztratila, pak se však pomalu vrátila do zápasu.

I díky nevynuceným chybám Portugalky nakonec favoritka zápas dovedla do vítězného konce a po vítězství 6:1, 6:2 postoupila do druhého kola.

VIDEO: Azarenková vyděsila fanoušky



Vstoupit do diskuse
0
Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud