Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

TOP momenty z Biatlonisty roku: Novomanželé Krčmářovi, legrácky s dekoltem či legendy

Autor: pl
  • Anketu Biatlonista roku ovládla Markéta Davidová

    Stálo to za to. Nejen na pódiu, ale také v hledišti a zákulisí. Anketu Biatlonista roku ovládla už popáté Markéta Davidová (26), přičemž diváci mohli vidět známá biatlonová jména nejen ze současnosti, ale také osobnosti ze zlaté éry. Mimo jiné se poprvé na veřejnosti ukázali novomanželé Krčmářovi. A co prováděl Ondřej Mánek s dekoltem kamarádky?

  • Parta z repre opět pohromadě

    Davidová, Štvrtecký, Mánek nebo Puskarčíková. Známé tváře českého biatlonu se po určité době opět sešly pospolu v rámci prestižní ankety. Všichni zmínění si během večera pořídili společnou fotku, na které je doplňují talentovaný Josef Kabrda, biatlonový servisman Tomáš Schindler a Lenka Berkiová, zubní hygienistka, která tvoří s Ondřejem Mánkem, Evou Puskarčíkovou a Markétou Davidovou nerozlučnou čtveřici. ,,Pusinky," napsal k fotce na instagramu Mánek.

    Reprezentační znovusetkání biatlonových reprezentantů Ondřeje Mánka, Jakuba Štvrteckého a Markéty Davidové doplnila i Eva PuskarčíkováFoto Instagram

  • Novomanželé Krčmářovi

    Před dvěma týdny se vzali a teď se spolu Michal Krčmář s manželkou Romanou poprvé jakožto novomanželé objevili na veřejnosti. Nutno podotknout, že jim to oběma seklo.

    Zatímco Krčmář se ohákl do stylového, tmavě modrého saka, ke kterému mu ladily kalhoty, jeho polovička měla na sobě elegantní, černé šaty, stříbrné lodičky a bílou kabelku. Jak už bylo zmíněno, svatbu měli teprve nedávno, ale spolu tvoří pár dlouhých 14 let.

    Biatlonista Michal Krčmář se poprvé objevil na veřejnosti se svou novomanželkou RomanouFoto CNC: Robert Klejch

  • Legrácky s dekoltem

    O zábavu se během večera starali nejen moderátoři, ale také samotní aktéři v publiku, konkrétně Mánek s kamarádkou Lenkou a Evou Puskarčíkovou, která se zhostila role kameramanky.

    Co přesně vlastně zaznamenala? Třeba legrácky s dekoltem, když namířila telefon právě na mladého reprezentanta. Nejdříve si Mánek upravil vlasy a hned vzápětí naznačil, že si do ruky vezme prso kamarádky Lenky. Nakonec ale zůstalo pouze u náznaku, což obě přítomné vzaly s humorem. "Něco tam je, je to dobrý," smál se pak videu na svém instagramu.

    Na videu chyběla Markéta Davidová, která s nimi tvoří nerozlučnou čtveřici. Společně s Lenkou a Ondrou si loni připravili překvapení pro Puskarčíkovou k jejímu ukončení kariéry v podobě čepic s vlastními podobiznami.

    Legrácky Ondřeje Mánka s kamarádkou LenkouFoto Instagram

  • Davidová měnila obuv

    Královnou jsem já, už popáté v řadě. Zhruba tohle proběhlo hlavou biatlonistky Markéty Davidové, která opět ovládla anketu Biatlonista roku, která by se po jejich triumfech mohla rovnou přejmenovat na Biatlonistku roku. Na pódium si pro cenu přišla v růžových lodičkách, ovšem v zákulisí už měla mnohem pohodlnější tenisky, jak dokládá společné foto s dalšími reprezentanty.

    Boty a trofej ale nejsou jediné detaily, kterými aktuálně nejlepší česká biatlonistka zaujala. Za zmínku rozhodně stojí i rafinové, fialové šaty s vlečkou, které odhalovaly pravou nohu půvabné biatlonistky.

    Markéta Davidová opět ovládla anketu Biatlonista roku. Pro cenu si došla v růžových lodičkách, nicméně v zákulisí se procházela v pohodlnější obuviFoto CNC: Robert Klejch

  • Dorazily i legendy

    Kromě tváří současného biatlonu se na galavečeru objevili i zástupci zlaté éry. Největší pozornost budila podle očekávání Gabriela Soukalová, která na slavnostní událost dorazila společně se svým přítelem Milošem Kadeřábkem. Objevil se i Ondřej Moravec nebo Michal Šlesingr.

    Gabriela Soukalová společně se svým partnerem Milošem Kadeřábkem a Ondřejem Moravcem, které doplňují podnikatelka Hana Hettiaratchi Sklenářová (uprostřed) a módní návrhářka Beáta Rajská (druhá zleva)Foto Instagram

  • Biatlonistkou sezony 2022/23 se stala Markéta Davidová
    Biatlonistkou sezony 2022/23 se stala Markéta Davidová

  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###
  • ###