22. června 2020 • 16:00

Obměněná sestava Brute: Fredi a Crazyy zůstávají, kdo soupisku doplní?

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Team Brute prožívají náročný rok 2020. Týmu se dlouhodbě nedaří postavit stabilní soupisku, která by bojovala o ty nejvyšší příčky. Po příchodu Karla „fredi“ Královce svítalo na lepší časy. Brute byli pasování do role největšího konkurenta Sinners. Dařilo se jim. Jenže poté Filip „AJTT“ Dolenský téměř tým opustil, a to se zdá být zlomovým bodem celého problému.



Od tohoto momentu totiž Brute v základní části Sazka eLEAGUE nevyhráli ani jeden mač, když ve třech sériích remizovali a tři prohráli. I přesto nastupovali do čtvrtfinále proti RAMS jako mírní favorité. Svou roli nepotvrdili a utkali se v zápase o 5. místo se Sampi, které nakonec ve třech mapách porazili.  

Ani tento dílčí úspěch sestavu nezachránil a udály se změny. Minulý týden informovali Brute o odchodu Lukáše „capseN“ Koláčného, Filipa „AJTT“ Dolenského a Lukáše „Majky“ Měcháčka. Pro mnohé kontroverzní prohlášení poodhalilo problémy, kvůli kterým hráči tým opustili.

Nové tváře byly přítomny na akci, která se odehrála o víkendu v kancelářích Team Brute. Přímo z gaming housu v ten večer streamoval Simon „kwertzz“ Horák, na jehož vysílání se ukázala průběžně většina nového celku. 

Ke Kwertzzovi, Fredimu a Crazyymu se přidá také Šimon „suplicK“ Skuplík a Jan „BLUEE“ Škaloud. Sestavu potvrdila také fotografie, kterou na Instagramu zveřejnil kouč týmu, Milan „Pepik“ Musil. 

Nová sestava Team BruteFoto instagram.com/pepe_fabio

Nová sestava Team Brute: 

Karel „fredi“ Královec
Jan „BLUEE“ Škaloud
Simon „kwertzz“ Horák
Ondřej „Crazyy“ Švec
Šimon „suplicK“ Skuplík
Milan „Pepik“ Musil - kouč

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud