26. srpna 2020 • 08:00

Fantastický, říkal Fredi po podařeném vstupu Brute do Sazka eLEAGUE CS:GO

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Oba celky cítily po prvním splitu velké zklamání. Enterprise se ještě v barvách Gunrunners umístili na třetím místě, cílem bylo finále. Brute začali v základní části parádně, nakonec však propadli na pátou příčku, na které skončili také po play off. Tým obměnil většinu sestavy a jde si pro lepší výsledky. Zatím mají dobře našlápnuto.



Úvodní zápas druhého splitu Sazka eLEAGUE se odehrál mezi favorizovanými Enterprise a novou sestavou Brute. Tým okolo Karla „fredi“ Královce funguje přes měsíc a jde o jednu z nejnovějších sestav v Sazka eLEAGUE. 

To, co si Brute připravili pro svého soupeře, nečekal nikdo. V poslední řadě pak Enterprise. Na své CT straně Brute získali hned dvanáct bodu, celou mapu pak ovládli v poměru 16:7.

Na Infernu šlo o mnohem vyrovnanější bitvu, Enterprise vedli 13:9. Byli tak pouhá dvě kola od výhry. Ani to nestačilo. Brute zápas otočili, zvítězili i na druhé mapě, tentokrát 16:14. Za výhru brali tři body.

Karel „fredi“ Královec byl po zápase nadšený: „Cítil jsem se fantasticky. Jsme teď na bootcampu, hrajeme třeba osm hodin denně, někdy i víc. Nic jsme nedpocenili a připravili se na soupeře.“

Dávid „xperrience“ Červenec viděl hlavní problém svého týmu jasně: „My jsme nedávali žádné killy, to je v našem gameplayi hrozně důležité, takticky nehrajeme až tak dobře. Náš hlavní problém je mentalita, mezi mapami se nás snažilo vedení uklidnit.“

Brute se utkají ve druhém kole s Dark Tigers, na Enterprise čekají nováčci z Entropiq.

Enterprise a Brute před vzájemným mačemFoto Jiří Novák/Sazka eLEAGUE

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud