30. listopadu 2020 • 19:32

Dvojnásobný šampion Sazka eLEAGUE Cannie opouští aktivní sestavu Sinners

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vyhráli, co se dalo. Sinners ovládli v posledním roce česko-slovenskou scénu CS:GO, vyhráli šest turnajů včetně mezinárodní LAN ve Švýcarsku. Do další sezóny měli nastoupit ve stejné sestavě, vše je nakonec jinak. V aktivní sestavě končí Hubert „Cannie“ Ludwig.



Český sniper esportové odnože Bílých Tygrů Liberec v týmu překvapivě končí. Sinners za sebou mají povedený rok, nálada v týmu byla dobrá.

Bývalý reprezentant akademie Fnatic nebo Dark Tigers byl často středem pozornosti. Jde o emotivního borce, který se nebojí ničeho. Nedrží se zpět a rád zápas okoření nějakým tím trashtalkem. 

A k tomu měl svůj důvod. Sinners u nás vyhráli vše, co se dalo, nečelili přílišné kritice. Pokud na ni došlo, většinou ale byl terčem právě Cannie. Jeho výkony byly často nekonzistentní, jednou server ovláldnul, podruhé se topil na dně.

Pokud to však byly právě jeho výkony, které byly důvodem tohoto rozhodnutí, není jasné. Jedno však jisté je. Sinners budou mít nového člena sestavy, jehož jméno zatím není známo.

Jako první se nabízí Dominik „blogg1s“ Janita. CZC.eSuba nepředváděla špatné výkony, stále se však pohybovaly pouze ve stínu českých jedniček. Stane se ostravský hráč novým členem Sinners? Nebo se třeba dočkáme návratu Tomáše „oskar“ Šťastného na česko-slovenskou scénu?

Budoucnost Cannieho je neznámá. Zdá se však, že podle oficiálního prohlášení Cannie organizaci neopouští. Zůstane sniper součástí týmu v jiné roli, nebo opravdu po roce ze Sinners odchází? 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud