21. dubna 2021 • 12:50

Změna v Astralis? Jejich sestava v tréninku mě šokovala, říká s1mple

Autor: Jiří Novák – Sazka eLEAGUE
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Blíží se rozpad dánské vládnoucí dynastie? Pětice borců v reprezentující organizaci Astralis je od dubna roku 2018 na vrcholu světového Counter-Striku. Kromě zdravotní pauzy v polovině loňské sezóny jsou severští střelci stálou součástí nejlepší čtyřky světového žebříčku. Jenže poslední turnaje to nejsou ti Astralis, kteří dominovali světu. Tým potkala nejhorší forma od vzniku organizace. A okamžitě se začaly hemžit spekulace o změnách v týmu, ty nyní podpořil i Oleksandr „s1mple“ Kostyliev.



Jedna z největších hvězd Counter-Striku komentovala na svém live streamu mimojiné také tréninky svého týmu Natus Vincere, slovy chvály nešetřil na adresu Valeriie „B1T“ Vakhovskyiho. „Prohráli jsme s ním asi jen pět tréninků ze třiceti, hraje opravdu dobře,“ těšily ukrajinského snipera výkony 18letého borce. To ale není zdaleka to nejpřekvapější, s čím se S1mple svým divákům svěřil.

„Šokovala mě ale sestava Astralis. Nemůžu říct nic bližšího, ale věřte mi, budete ohromně překvapeni,“ odhalil se S1mple během svého IRL streamu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Astralis v nejhorší formě od počátku organizace. Změny jsou možné, říká device

Něco podobného se ve světe esportu stává jen zřídkakdy, jde o opravdovou raritu. Že by hráči sdíleli informace o změnách v sestavách jiných celků? To se neděje. To se nedělá. Je přinejmenším zvláštní, že by se hráč jednoho z předních světových týmů takto otevřeně vyjádřil o změnách v celku, jehož není součástí. Šlo jen o vtípek od ukrajinské hvězdy? To se doufejme dozvíme co nejdříve. Organizace Astralis prozatím mlčí, nic není oficiální.

Samotní borci z Astralis ale v posledních týdnech změny nevylučovali. „Dá se očekávat, že se něco změní,“ řekl Nicolai „dev1ce“ Reedtz v rozhovoru pro hltv.org. Často se hovoří o častější implementaci šestého člena sestavy Lucase „Bubzkji“ Andersena, vyloučený není ani návrat Patricka „es3tag“ Hansena.

Nastane doopravdy revoluce v nejúspěšnějším týmu historie Counter-Strike: Global Offensive?

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud