10. května 2021 • 18:45

Entropiq posiluje a přivádí globální CS:GO hvězdy. Ukořistil 21. tým světa

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bum! Entropiq rozšířil CS:GO sekci a angažoval 21. nejlepší tým planety. Světové ambice majitelů organizace se vydá naplnit východoevropská sestava známá jako ex-Winstrike.



"V posledních několika dnech probíhala velmi intenzivní jednání o složení nového mezinárodního CS:GO týmu. Věřím, že sestava, která je složena ze zahraničních hráčů, nás bude kvalitně reprezentovat na větších mezinárodních akcích," uvedl výkonný ředitel Entropiqu Ondřej Drebota.

"V minulém roce se nám podařilo získat několik tuzemských mistrovských titulů, a díky pravidelné účasti našich hráčů na mezinárodních soutěžích získává postupně Entropiq své jméno i v zahraničí. Jsme tedy přesvědčeni, že spojení s takto úspěšným týmem na světové scéně je ta správná cesta, kterou chceme jít," dodal.

Entropiq odtajňoval velkou novinku postupně na sociálních sítích v průběhu dne.

„Oblíbené číslo našeho investora Karla Janečka se brzy stane i důležitým číslem pro Entropiq,” zněl popisek prvního příspěvku, na kterém majitel organizace Martin Kabrhel spolu s Karlem Janečkem držel číslo 21.

O pět hodin později přišel další zajímavý post, na kterém byly tučně vyznačená slova EX, WIN a FAMILY. Trojice slov spolu s číslem jednadvacet potvrdila spekulace.

21. tým světa EPG Family, dříve známý pod názvem ex-Winstrike, se stal součástí Entropiqu. Dosavadní český tým v čele s Leckrem bude působit nově pod názvem Entropiq Prague. Organizace si slibuje, že "pro domácí družstvo bude spolupráce se zkušenější sestavou přínosem, inspirací a motivací".

Nová zahraniční CS:GO sestava Entropiqu:
Alexej "NickelBack" Trofimov
Viktor "Lack1" Boldjrev
Alexej "El1an" Gusev
Vladislav "Krad" Kravčenko
Igor "Forester" Bezotečeskij
TRENÉR: Dmitrij "hooch" Bogdanov

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud