25. srpna 2021 • 17:37

Konec na ESL Pro League? Sinners nezvládli třetí zápas a jsou blízko vyřazení

Autor: njc
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Další vyrovnaná série, další prohra. Pro obrovsky těsném špílu proti Complexity byli Sinners opět blízko. Jenže OG ukázali svou sílu, své zkušenosti, a český tým tak zůstává na jediné výhře ve skupině B ESL Pro League. To je po čtyřech zápasech málo. Šance na postup je spíš teoretická.



Mohlo to být 2:0 a Sinners se mohli těšit ze tří bodů. Jenže po úspěšném Nuku se česká pětice nedokázala udržet ve hře. Začátek na Infernu byl dobrý, jenže ztracené vedení 9:4 bylo obří ránou, ze které se Sinners nevzpamatovali.

Zbytek druhé mapy byl jasně v režii mezinárodní sestavy OG, Češi se dostali pouze k jedinému vyhranému kolu. CT strana Sinners zradila, zkušení Evropané byli jednoduše lepší.

Bohužel, podobný průběh měla také Mirage. Velice slušný start Sinners, vedení 6:3 a vypadalo to, že česká skvadra je v dobré pohodě. Jenže silné Deagly opět pozlobily a OG se rozjeli. Ze skóre 6:3 vznikl finální výsledek 7:16.

Celkově tak Sinners prohráli 1:2 a postup do play off se jim vzdaluje. Musí doufat v ideální výsledky ostatních zápasů a dobré skóre.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud