20. října 2021 • 16:22

Entropiq má jasný cíl - na Majoru ve Stockholmu dosáhnout alespoň na play off

Autor: Kateřina Sauerstromová
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Aleksey “El1an” Gusev a Dmitry “hooch” Bogdanov vyjádřili v rozhovoru pro web HLTV.org plány na následující důležitou CS:GO událost - PGL Major v Stockholmu.



Česká organizace Entropiq poskytla hráčům ruského týmu zázemí v květnu roku 2021 poté, co strávili několik měsíců bez podpory. Doposud se spolupráce jeví jako vzájemně výhodná, už díky samotné kvalifikaci se bude pro českou stranu jednat o premiéru na Major turnaji, který je sám o sobě pro všechny CS:GO týmy klíčový a Entropiq přinese velkou prestiž.

El1an a hooch poskytli rozhovor platformě HLTV, ve kterém vyjádřili dík Entropiqu za kvalitní zázemí a mimojiné prozradili i plány na následující Major. „Nevím, jak ostatní, ale já osobně bych rád dosáhl alespoň na playoff,” sdělil El1an. „El1an asi zrovna spal, když jsme s týmem tohle téma řešili (smích). Náš cíl je jednoznačně dosáhnout na playoff, ukázat světu co v nás je a propagovat náš tým Entropiq,” dodal hooch. 

„Které čtyři týmy dle vás dosáhnou na TOP 4?” zeptala se hráčů redaktorka Anastasija „Heccu” Tolmacheva. „NAVI dal jasně najevo, že chce tento rok zvítězit, dál bych tipnul ještě Gambit,” odpověděl hooch. „Astralis a FaZe?” odhadl El1an další favority na TOP 4. „Ne, to ne. Astralis mám rád, ale nemyslím si, že na tomto turnaji zazáří. Dodal bych Liquid a NIP,” zakončil své čtyři tipy hooch. El1an narozdíl od hoocha věří Astralis a do TOP 4 je řadí místo Liquid.

Jak nakonec celý turnaj dopadne můžeme sledovat už od 26.10. 2021, kdy svátek CS:GO konečně začne.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud