26. března 2022 • 15:52

Zapojte se do Sazka Fantasy CS:GO k Sazka eLEAGUE. Ve hře je 100 tisíc korun

Autor:
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tak jako v klasických sportech, i esport vám nabízí možnost aktivně se zapojit do zápasů a vsadit si na jednotlivé hráče - a to zdarma! Všechno se točí kolem největší tuzemské CS:GO lize. Sestav si svůj vysněný pětičlenný tým, kombinuj profesionální hráče z česko-slovenské ligy  a sbírej body za jejich výsledky. Hraje se o výhry v hodnotě 100 tisíc korun. Zapojit se do turnaje můžete na tomto odkazu.



"Od minulého roku jsme udělali několik vylepšení hry. Bodování doznalo mírných změn. Nově zavádíme Knife kill (zabití nožem), za který bude 40 bodů a pozor - ten, kdo ho “schytá”, ztrácí 20 bodů. Těchto 20 trestných bodů se mu započítá vždy, nehledě na pravidlo 16 nejlepších kol na mapě," avizuje sazkafantasy.cz.

Každé kolo o více než devět tisíc

V každém z deseti kol Sazka eLEAGUE si 25 výherců rozdělí 9100 korun. "Abys měl šanci vyhrát některou z desítek výher v hodnotě 500 nebo 300 Kč, stačí postavit svůj tým třeba i jen na jediné kolo," uvádí organizátoři Sazka Fantasy.

"Další změnou je zavedení 2 bodů za každý Entry frag v kole i pro hráče, který není na pozici Entry fragger. A nakonec jsme snížili základní 4 body za položení/zneškodnění bomby na pouze 2. Jedná se o základní body pro každého, ne o body za specializaci," dodávají.

Výsledky rychleji a spolehlivěji

Letos se také už můžete spolehnout na perfektní výsledkový servis. Sazka eLEAGUE s promotéry Fantasy rozhraní vyvinuli nový systém, který by měl zaručit rychlé a spolehlivé výsledky. 

Teď je řada na vás. Troufnete si zapojit do největší esportové ligy v České republice? Informace a novinky najdete na našem webu. LET THE GAMES BEGIN!

Sazka Fantasy k CS:GO lizeFoto SAZKA ESPORT

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud