8. května 2022 • 13:10

Entropiq a Frozen na IEM. Nemáme stickery, ale letíme do Dallasu!

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý CS:GO tým MOUZ se kvalifikoval na IEM v Dallasu. Přes Atlantik se tak vypraví i slovenský hráč David "frozen" Čerňanský. V rozhodujícím zápase si poradil jeho tým s německým celkem BIG. Hlavní turnaj startuje na konci května a v prizepoolu je 250 tisíc dolarů.



Frozen a jeho gang dokázali přehrát BIG na obou mapách, na třetí tak ani nedošlo. Nejprve získali Ancient poměrem 16:13, pak v overtimu i Vertigo. BIG se tak do Dallasu nepodívají - o svojí šanci přišli.

David Čerňanský pak na twitteru zareagoval na trendový evergreen v podobě stickers, které si mohou fanošci esportu nakoupit. "Nemáme stickers, ale letíme do Dallasu," napsal na sociální síti.

Entropiq může o start v Dallasu připravit jen politická situace

Zahraniční akvizice Entropiq dala zapomenout na zpackanou bukurešťskou kvalifikaci na PGL Major v Antverpách. Jejich cesta na IEM už byla ve velkém stylu a zakončila jí výhra nad čtrnáctým týmem žebříčku hltv BIG (Berlin International Gaming). 

El1an, Lack1, NickelBack, Krad a Forester přehráli postupně špičkové sestavy fNatic, Copenhagen Flames a právě německé BIG. Znovu se tak připomněli, že patří k TOP světovým týmům. 

Ve vzduchu tak visí jen otazník, zda z politických důvodů dostanou ruští playeři šanci se v Texasu s nejlepšími týmy planety utkat.

El1an z EntropiqFoto Entropiq, Dallas wiki

FaZe, NAVI a další top týmy na IEM

Turnaj v americkém Texasu začíná 30. května a vyvrcholí 5. června. Na prestižní akci bude startovat šestnáct celků. Chybět nebudou ani světové jedničky z FaZe Clanu nebo další špičkové celky jako FaZe, FURIA, Astralis či G2 Esports.

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud