26. května 2022 • 21:45

Zatím to jako konkurence nevypadá, zní z tábora SINNERS na účet Sampi. Česká jednička vyhrála 2:0

Autor: David Randuška
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

"2:0 nad Sampi, zatím to jako konkurence moc nevypadá," napsal SHOCK ze SINNERS na adresu Sampi. Po oznámení nové soupisky týmu Jakuba Jankta jsme se dočkali první vzájemného duelu. V zápase REPUBLEAGUE si lépe počínali hříšníci, kterým k vítězství stačily dvě mapy.I díky parádnímu výkonu forsyyho, který předčil zkušeného GuardiaNa SINNERS urvali mapy v poměru 16:9 a 16:12.



Zápas měl několik minipříběhů. Za NEOFRAGa musel na první mapě zaskakovat tomkeejs, což ještě více rozvířilo vlny spekulací o potenciálním odchodu hvězdy SINNERS. Na druhé mapě se ale Adam Zouhar do křesla hříšníků vrátil.

Fanoušci se také těšili na měření sil dvou sniperů. Na jedné straně talentovaného Davida "forsyyho" Bílého, který má před sebou velkou budoucnost a na straně druhé Ladislava "GuardiaNa" Kovácse, který své nejlepší sezony už prožil - v barvách FaZe Clanu i konkurenčního NAVI. 

Zatímco GuardiaN měl na kontě 16 fragů a 20 smrtí, mladík forsyy získal fragů 25 a zemřel jen patnáckrát. Navíc se mu často povedlo poslat k zemi přímo GuardiaNa. Čísla hovoří jasně a bude ještě zajímavé sledovat tenhle miniduel v rámci - doufejme - dlouho trvající rivality Sampi vs. SINNERS

 

Vstoupit do diskuse
0
Články odjinud


Články odjinud